Ακούστε εδώ το πρώτο compilation του Syd Records!

Ακούστε εδώ το πρώτο compilation του Syd Records!

Είτε μας αρέσει είτε όχι, είναι εορταστική περίοδος: λαμπιόνια, avant-grarde χριστουγεννιάτικα δέντρα, φανταστικές φάτνες και άπειρα events -μουσικά και μη- βαραίνουν την ατμόσφαιρα με ένα φαινομενικό peer pressure που αφορά το «Τι θα κάνεις σήμερα;».

Για κάποιους που προτιμούν να κάτσουν στο σπίτι με τσίτα τα ηχεία (και απουσία γειτόνων λόγω π.χ. Αράχοβας), το προσφιλές δισκάδικο της οδού Πρωτογένους, Syd Records, προετοίμαζε μια χριστουγεννιάτικη έκπληξη. Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε μέσω bandcamp το πρώτο του ψηφιακό compilation το οποίο και χαρίζει απλόχερα στο κοινό!

Στη συλλογή αυτή θα βρείτε κομμάτια από 15 ζεστά ονόματα της σύγχρονης εγχώριας μουσικής σκηνής με ποικίλα «ζανρ», τα οποία μπορείτε να ταιριάξετε καταπληκτικά με ό,τι σερβίρεται στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας. Τη συλλογή μπορείτε να ακούσετε/κατεβάσετε παρακάτω:

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.