Αντίστροφη μέτρηση για το Εθνικό Πρωτάθλημα Χορού

Αντίστροφη μέτρηση για το Εθνικό Πρωτάθλημα Χορού

Κορυφαίοι χορευτές και χορεύτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν στο Εθνικό Πρωτάθλημα Χορού που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαρτίου, στο Κολλέγιο Αθηνών. Πρόκειται για μία διοργάνωση στην οποία, εκτός από τους Έλληνες. θα συνεργαστούν και ξένοι διοργανωτές με εμπειρία από elite διαγωνισμούς  χορού της Ευρώπης, και έχει ως στόχο να προβάλει την προσπάθεια των Ελλήνων χορευτών και να τους δώσει την ευκαιρία για μία διεθνή καριέρα.   

Το ενδιαφέρον από τη Ελλάδα και το εξωτερικό για τον διαγωνισμό είναι μεγάλο και οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στις κατηγορίες: μπαλέτο, νεοκλασικό, σύγχρονο και μοντέρνο. Οι χορευτές έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή ως Solist, μέρος του PasDeDeux / Duet ή του Ensemble.  Πρόκειται για μία διοργάνωση όπεν για ηλικίες  άνω των  8 ετών.

Σπουδαία ονόματα θα βρίσκονται και στην κριτική επιτροπή. Ανάμεσα σε αυτούς θα είναι ο Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Χορού της Γαλλίας  Mr. Strauss και ο Διεθνής Χορογράφος V.Bartes από την Ιταλία, καθώς και καταξιωμένοι Έλληνες και ξένοι χορευτές, χορογράφοι.  

Το Εθνικό Πρωτάθλημα Χορού θα αποτελέσει μία ευκαιρία για τους κορυφαίους χορευτές και χορεύτριες της Ελλάδος για να δείξουν τις δυνατότητές τους και σε διοργανώσεις του εξωτερικού. Οι υψηλότερες βαθμολογίες  θα διεκδικήσουν υποτροφίες και τίτλους  όπως “EliteDancerAward” ,  “YouthTalentedDancer” και  “ChoreographerAward”. Οι Χορευτές  που θα διακριθούν για την τεχνική και την καλλιτεχνική  τους παρουσία, θα αποτελέσουν το “Σώμα Επίλεκτων  Χορευτών Μπαλέτου & Σύγχρονου Χορού” και θα εκπροσωπήσουν Ελλάδα σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.NationalsDance.gr

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.