A' Design Award & Competition | Οι φετινοί νικητές είναι εδώ! Γνωρίστε τους!

A' Design Award & Competition | Οι φετινοί νικητές είναι εδώ! Γνωρίστε τους!

Ο παγκόσμιος διαγωνισμός A’ Design Award & Competition αναγγέλλει τα καλύτερα σχέδια των χρόνων 2020 - 2021 σε όλους τους τομείς του σχεδιασμού.

Τα A’ Design Award & Competition (designaward.com), τα παγκοσμίως μεγαλύτερα και πιο ευρέως διαδεδομένα βραβεία σχεδιασμού ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα για το διαγωνισμό σχεδίου 2020 - 2021.

2094 Νικητές από 108 χώρες σε 104 διαφορετικούς τομείς του σχεδιασμού. Οι συμμετοχές αξιολογήθηκαν προσεκτικά από μια παγκόσμιας επιρροής κριτική επιτροπή αποτελούμενη από καταξιωμένους επιστήμονες, διακεκριμένος εκπροσώπους του τύπου, επαγγελματίες σχεδιαστές και έμπειρους επιχειρηματίες που έδωσαν μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες, καθώς βαθμολογούσαν τη κάθε καταχώρηση.

Λάτρεις του σχεδίου και εκδότες σε όλο τον κόσμο προσκαλούνται να εμπνευστούν και να ανακαλύψουν τις τελευταίες τάσεις της τέχνης, της αρχιτεκτονικής και της τεχνολογίας με το να επισκεφθούν την διαδικτυακή γκαλερί των νικητών των A’ Design Awards στο www.designmag.org, η οποία διαθέτει όλα τα κορυφαία σχέδια από το διεθνή διαγωνισμό της A’ Design για τη σεζόν 2020 - 2021 αλλά και επίσης βραβευμένες δουλειές προηγούμενων ετών. Οι συντάκτες αλλά και οι εραστές του σχεδίου θα απολαύσουν τις συνεντεύξεις των βραβευμένων σχεδιαστών στο www.design-interviews.com.

Τα αποτελέσματα του A’ Design Competition ανακοινώνονται κάθε χρόνο στις 15 Απριλίου. Τα καλύτερα προϊόντα, έργα και υπηρεσίες παγκοσμίως που επιδεικνύουν ανώτατο σχεδιασμό, τεχνολογία και δημιουργικότητα επιβραβεύονται με το A' Design Award, το σύμβολο της αριστείας στον σχεδιασμό και την καινοτομία.

Υπάρχουν πέντε διαφορετικά επίπεδα διάκρισης: Πλατινένιο, Χρυσό, Ασημένιο, Χάλκινο και Σιδηρό A’ Design Award τα οποία κατανέμονται κάθε χρόνο στους τομείς του σχεδιασμού. Σχεδιαστές εταιρείες και ιδρύματα από όλες τις χώρες κάθε χρόνο καλούνται να λάβουν μέρος στα βραβεία υποδεικνύοντας τα καλύτερα έργα και τα προϊόντα τους προς αξιολόγηση

Οι κατηγορίες του A’ Design Awards είναι οι εξής: Καλού Χωροταξικού Σχεδιασμού (Αρχιτεκτονική, Εξωτερική Σχεδίαση και Διαμόρφωση), Καλού Βιομηχανικού Σχεδιασμού (Σχεδιασμός προϊόντων, σχεδιασμός οχημάτων και μηχανημάτων), Καλής Επικοινωνίας(Σχεδιασμός γραφικών, Κοινωνική Συμπεριφορά και σχεδιασμός μάρκετινγκ), Σχεδίου μόδας (Σχεδιασμός ενδυμάτων, Σχεδιασμός Αξεσουάρ Μόδας και Σχεδιασμός υποδημάτων), Καλού συστήματος σχεδιασμού(Σχεδιασμός Υπηρεσίας, Στρατηγικός σχεδιασμός, Ποιότητας και Καινοτομίας), καθώς και επιτεύγματα στον χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών.

Οι βραβευθέντες προσκαλούνται να παρακολουθήσουν τη λαμπερή γκαλά βραδιά και την τελετή στην Ιταλία όπου θα κληθούν στη σκηνή να παραλάβουν τα βραβεία τους, το πιστοποιητικό βράβευσης αλλά και τις επετηρίδες τους. Στους νικητές επίσης παρέχετε αποκλειστικός χώρος στην έκθεση έργων «τα καλύτερα σχέδια του έτους» για να επιδείξουν την δουλειά τους στην Ιταλία. Οι βραβευμένοι θα έχουν επίσης το δικαίωμα να λάβουν το “A’ Design Prize”.

Το A’ Design Prize είναι ένα πολυπόθητο σετ που δίνεται στους νικητές των A’ Design Awards για να βοηθήσει τη διάδοση των ειδήσεων σε περαιτέρω και ευρύτερα διεθνή ακροατήρια. Εκτός από το τρόπαιο, το πιστοποιητικό και βιβλίο , το A’ Design Prize περιλαμβάνει και υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων και μάρκετινγκ όπως η μετάφραση του βραβευμένου έργων σε δεκάδες γλώσσες, παρασκευής και διανομής δελτίο τύπου, εφ όρου ζωής άδεια χρήσης του λογότυπου «νικητή βραβείου», εκστρατείες δημόσιων σχέσεων για τους νικητές και την μετάδοση των βραβευμένων έργων σε χιλιάδες μέλη των μέσων ενημέρωσης.

Σε αυτό το σημείο παραθέτουμε κάποια από τα δικά μας αγαπημένα έργα για φέτος:

Shelter Desk by Joao Teixeira

 

Bubble Chair by Grigorii Gorkovenko

 

Chinese Mooncake Packaging by Litete Brand Design

 

CEraUnaVolta Wine Label by Giovanni Murgia

 

Apollee Olive Oil Packaging by Antonia Skaraki

 

Living The Noom Housing by Sanzpont Arquitectura

 

House in Repino Residential by Shamsudin Kerimov

 

Time Holiday Mobile Home by Chester Goh

 

Blind House by Boonlert Hemvijitraphan

 

Apex Cordless Lamp by Peter Ellis and Gabriel Tam

 

Glow Globs Lighting Installation by Virginia Melnyk

 

Piks Construction Toy by Oppi

 

Hair Salon Animal Toy by Yi-Teng Shih,Vincent Mao and Jay Li

 

Ston Aroma Inhaler by Eisuke Tachikawa

 

BD's Hype Tribe Office Design by DB and B Pte Ltd

 

Venous Materials Interactive Fluidic Interfaces by Hila Mor

 

Madame Butterfly Posters by Liudmila Shurygina

 

Designers Brasileiros Brand Identity by Tiago de Albuquerque Sales e Kiemle

 

Orinigiri Package Design by Tomoo Nitta

 

River To Ocean Wearable Sculpture by Yiyao Nie

 

Outsiders Lighting Performance by Nargiza Usmanova

 

Neko Goten Cat Tower by Hitomi Otake

 

V Vissi Fashion Collection by Vickie Au

 

Ενώ η σεζόν 2020 - 2021 έχει κλείσει, οι καταχωρίσεις για τη σεζόν 2021 – 2022 έχουν ανοίξει, ενδιαφερόμενοι σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και εταιρίες μπορούν να εγγραφούν και να υποβάλουν τα έργα τους εδώ όπου θα δοθούν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό του σχεδίου, όπως τα κριτήρια αξιολόγησης, τις βασικές ημερομηνίες, τον κατάλογο των μελών της κριτικής επιτροπής, φόρμες εισόδου και κατευθυντήριες γραμμές για την παρουσίαση.

Σχετικά με τα A’ Design Award & Competition:
Τα A’ Design Awards ιδρύθηκαν για να δημιουργήσουν ευαισθητοποίηση για καλές σχεδιαστικές πρακτικές και αρχές. Ο απώτερος στόχος των A’ Design Award & Competition είναι να χτίσουν ισχυρά κίνητρα για τους σχεδιαστές, τις εταιρείες και τις μάρκες από όλες τις χώρες για να καταλήξουμε σε καλύτερα προϊόντα υπηρεσίες και συστήματα που θα ωφελήσουν την ανθρωπότητα. Τα A’ Design Award & Competition συνεπώς αναδεικνύει και ωθεί παγκοσμίως σχεδιαστές και εταιρίες να δημιουργούν έργα και προϊόντα που προσφέρουν προστιθέμενη αξία, αυξημένη χρησιμότητα, νέες λειτουργίες, υψηλή αισθητική βελτίωση της βιωσιμότητας και αξιόλογες επιδόσεις. Μάθετε περισσότερα για το A’ Design Award & Competition εδώ.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.