A' Design Award & Competition | Γνωρίστε τους φετινούς νικητές!

A' Design Award & Competition | Γνωρίστε τους φετινούς νικητές!

Ο παγκόσμιος διαγωνισμός A’ Design Award & Competition αναγγέλλει τα καλύτερα σχέδια των χρονιών 2021 - 2022 σε όλους τους τομείς του σχεδιασμού!

2022 Νικητές από 114 χώρες σε 110 διαφορετικούς κλάδους σχεδιασμού, λοιπόν! Οι συμμετοχές αξιολογήθηκαν προσεκτικά από μια κριτική επιτροπή με διεθνή επιρροή που αποτελείται από καταξιωμένους μελετητές, εξέχοντα μέλη του Τύπου, επαγγελματίες του δημιουργικού σχεδιασμού και έμπειρους επιχειρηματίες.

Ελάτε όλοι να θαυμάσετε τις τελευταίες τάσεις design στη διαδικτυακή γκαλερί των A' Design Awards, η οποία περιλαμβάνει όλα τα κορυφαία σχέδια από τον Διεθνή Διαγωνισμό Σχεδίου 2021 - 2022 καθώς και έργα προηγούμενων βραβευμένων ετών. Συνεντεύξεις των νικητών μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Τα αποτελέσματα του A’ Design Competition ανακοινώνονται κάθε χρόνο στις 15 Απριλίου. Υπάρχουν πέντε διαφορετικά επίπεδα διάκρισης: Platinum, Gold, Silver, Bronze και Iron A’ Design τα οποία απονέμονται σε έργα Αρχιτεκτονικής, Αστικού και Βιομηχανικού Σχεδίου, Γραφιστικής, Μόδας, Σχεδιασμού Υπηρεσιών και πολλών ακόμη τομέων.

Οι βραβευθέντες καλούνται να παρακολουθήσουν τη λαμπερή γκαλά βραδιά και την τελετή απονομής στην Ιταλία, όπου και παραλαμβάνουν τα βραβεία, τα πιστοποιητικά και τις επετηρίδες τους. Κι αυτά είναι μόνο η αρχή, μιας και στη βράβευσή τους περιλαμβάνονται υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων και μάρκετινγκ, που θα τους επιτρέψουν να γίνουν γνωστοί σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σας παραθέτουμε εδώ κάποια από τα αγαπημένα μας βραβευμένα για φέτος σχέδια:

DC 3 Stool by Sergio Fahrer

 

O3Connect Stool by TzuWei Chang, KaiLi Chang and RouChun Wang

 

Voila Cool Stuff Ice Cream Packaging by Kamal Rizk - Bold Branding

 

Cardona Cabin Timber Building by Abodo Wood

 

Beach Cabin on the Baltic Sea Hospitality by Peter Kuczia

 

Peak Art Sales Center by Shanghai PTArchitects

 

X World Clothing by Mei Pan

 

Kinematic Konnection Garment by Anna Vescovi

 

Xu Wei Art Museum by Lighting Design Institute of UAD

 

Cubes Lighting by Monica Pinto de Almeida

 

Vanke Fontanelle Aesthetics Pavilion Experience Center by Wei Jinjing

 

I Do Emergent Arts Retail Space by AntiStatics Architecture

 

Obori Soma Ware Matsunaga Kiln Shop and Atelier by Naoya Tochio

 

Ecofriendly Electric Diy Bicycle by Asbjoerk Stanly Mogensen

 

Holzwolf Watch by Hernani Ruhland Tralli

 

K Farm Urban Design by Vicky Chan

 

Clothes for Sustainable Living Organic And Sustainable Dress by Indre Urbonaviciene

 

The Hummingbird Single Earring by Eleonora Federici

 

Pete Mondrian Utopia Ring by Sanaz Ghafari

 

Safety Pin Ring by Margarita Prykhodko

 

Αν σας άνοιξε η όρεξη, να σας ενημερώσουμε πως οιι συμμετοχές στον διαγωνισμό 2022 - 2023 είναι πλέον ανοιχτές. Οι ενδιαφερόμενοι σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και εταιρείες μπορούν να εγγραφούν και να υποβάλουν τα έργα τους στη διεύθυνση https://competition.adesignaward.com.

Σχετικά με τα A’ Design Award & Competition:
Τα A’ Design Awards ιδρύθηκαν για να δημιουργήσουν ευαισθητοποίηση για καλές σχεδιαστικές πρακτικές και αρχές. Ο απώτερος στόχος των A’ Design Award & Competition είναι να χτίσουν ισχυρά κίνητρα για τους σχεδιαστές, τις εταιρείες και τις μάρκες από όλες τις χώρες για να καταλήξουμε σε καλύτερα προϊόντα υπηρεσίες και συστήματα που θα ωφελήσουν την ανθρωπότητα. Τα A’ Design Award & Competition συνεπώς αναδεικνύει και ωθεί παγκοσμίως σχεδιαστές και εταιρίες να δημιουργούν έργα και προϊόντα που προσφέρουν προστιθέμενη αξία, αυξημένη χρησιμότητα, νέες λειτουργίες, υψηλή αισθητική βελτίωση της βιωσιμότητας και αξιόλογες επιδόσεις. Μάθετε περισσότερα για το A’ Design Award & Competition εδώ.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.