A' Design Award & Competition | Αυτοί είναι οι νικητές της περιόδου 2022 - 2023!

A' Design Award & Competition | Αυτοί είναι οι νικητές της περιόδου 2022 - 2023!

Ο παγκόσμιος διαγωνισμός A’ Design Award & Competition αναγγέλλει τα καλύτερα σχέδια των χρονιών 2022 - 2023 σε όλους τους τομείς του σχεδιασμού!

Το A’ Design Award & Competition, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο διαδεδομένα διεθνή βραβεία σχεδιασμού στον κόσμο ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού σχεδιασμού 2022 - 2023: 1884 Νικητές από 114 χώρες σε 140 διαφορετικούς κλάδους σχεδιασμού. Οι συμμετοχές αξιολογήθηκαν προσεκτικά από καταξιωμένους μελετητές, εξέχοντα μέλη του Τύπου, επαγγελματίες του δημιουργικού σχεδιασμού και έμπειρους επιχειρηματίες του κλάδου για να έχουμε πλέον τα αποτελέσματα και την απάντηση στην ερώτηση: "Ποιοι είναι οι πιο δημιουργικοί σχεδιαστές του σήμερα σε όλο τον κόσμο;".

Ελάτε να ανακαλύψετε τις τελευταίες τάσεις σε ό,τι αφορά στον καλλιτεχνικό σχεδιασμό, την αρχιτεκτονική και την τεχνολογία, επισκεπτόμενοι τη διαδικτυακή γκαλερί των νικητών των A' Design Awards στη διεύθυνση http://www.designmag.org, η οποία περιλαμβάνει όλα τα κορυφαία φετινά σχέδια καθώς και έργα προηγούμενων βραβευμένων ετών. Συνεντεύξεις των νικητών μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Η βράβευση γίνεται σε πέντε διαφορετικά επίπεδας: Platinum, Gold, Silver, Bronze και Iron A’ Design και απονέμονται στις παρακάτω κατηγορίες: Χωρικός Σχεδιασμός (Αρχιτεκτονική, Εσωτερικό Σχέδιο, Αστικό Σχέδιο και Σχεδιασμός Τοπίου), Βιομηχανικός Σχεδιασμός (Σχεδιασμός Προϊόντων, Σχεδιασμός Συσκευών, Σχεδιασμός Οχημάτων και Σχεδιασμός Μηχανημάτων), Σχεδιασμός Επικοινωνίας (Σχεδιασμός Γραφικών, Σχεδιασμός Αλληλεπίδρασης και Marketing Design), Σχέδιο Μόδας (Σχέδιο Ενδυμάτων, Σχεδιασμός Αξεσουάρ Μόδας και Σχέδιο Υποδημάτων), Σχεδιασμός Συστήματος (Σχεδίαση Υπηρεσιών, Στρατηγική Σχεδιασμού, Ποιότητα & Καινοτομία) καθώς και για Επιτεύγματα στις Τέχνες και τη Λογοτεχνία.

Οι βραβευθέντες καλούνται να παρακολουθήσουν τη λαμπερή γκαλά βραδιά και την τελετή απονομής στην Ιταλία, όπου θα παραλάβουν τα τρόπαια, τα πιστοποιητικά βραβείων και τις επετηρίδες τους. Στους νικητές παρέχεται επίσης αποκλειστικός χώρος για να λάβουν μέρος στην έκθεση «καλύτερα σχέδια της χρονιάς» για να παρουσιάσουν τα έργα τους στην Ιταλία.

Εδώ σας παρουσιάζουμε κάποια από τα αγαπημένα μας βραβευμένα σχέδια για φέτος:

The Storyteller Single Malt Irish Whiskey by Tiago Russo and Katia Martins

 


Jinlongquan Beer Gift Box by Jin Zhang

 


Shopare Residential by Yaser and Yasin Rashid Shomali

 


Villa Madonna Hotel Extension by Joseph Di Pasquale

 


Double Barn House by Katarzyna Starzyk

 


The Shape of Old Memory Womenswear Collection by Bingrou Chen

 


Bannou Raincoat by Bywater Goodie Inc.

 


Honey Drop Lighting by Akira Nakagomi

 


Objects Come Alive Ambience Lighting Systems by Fengsheng Cai

 


Tenki Spliced Magnetic Attraction Toy by Linglin Liang

 


Trido Magnetic Art Building Blocks by Artur Tikhonenko

 


Dudo Synthetic Music Enlightenment Toys by Hsin Chen Lin and Zi Yun Hsu

 


Vicutu Concept Flagship Store by Antistatics Architecture

 


Ancora Brand Identity by Keiichiro Yanagi - Harajuku Design Inc.

 


Lalique Wall Calendar by Kantors Creative Club

 


2021 Kids Channel Ident Promo TVC Animation by Cheng-Hsuan Lin

 


Japan in Winter Weather Forecast by Alexey Borisov

 


Thousand Armed Lightsaber Artificial Intelligence by Kaohsiung City Government

 


Where Dreams Lie Ring by Yuk King Hui

 


Lotus Date Recorder Pendant by Mana Khaloo

 


Eureka Lounge Chair by Beijing Yeak Tech Co. Ltd.

 


Ενώ η Έκδοση 2022 - 2023 έχει τελειώσει, οι συμμετοχές στον διαγωνισμό 2023 - 2024 είναι πλέον ανοιχτές. Οι ενδιαφερόμενοι σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και εταιρείες θα μπορούσαν να εγγραφούν και να υποβάλουν τα έργα τους στη διεύθυνση https://competition.adesignaward.com όπου θα μπορούσαν να περάσουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό σχεδιασμού, όπως κριτήρια αξιολόγησης, βασικές ημερομηνίες, λίστα μελών κριτικής επιτροπής, φόρμες συμμετοχής και οδηγίες παρουσίασης να αποκτηθεί.

Σχετικά με το A’ Design Award & Competition
Τα A’ Design Awards θεσπίστηκαν για να ευαισθητοποιήσουν τις καλές πρακτικές και αρχές σχεδιασμού. Ο απώτερος στόχος του A' Design Award & Competition είναι να δημιουργήσει ισχυρά κίνητρα για σχεδιαστές, εταιρείες και επωνυμίες από όλες τις χώρες ώστε να βρουν καλύτερα προϊόντα, υπηρεσίες και συστήματα που ωφελούν την ανθρωπότητα. Το A' Design Award & Competition λοιπόν αναδεικνύει και ωθεί προς τα εμπρός παγκόσμιους σχεδιαστές και επωνυμίες να δημιουργήσουν προϊόντα και έργα που προσφέρουν πρόσθετη αξία, αυξημένη χρησιμότητα, νέα λειτουργικότητα, ανώτερη αισθητική, εξαιρετική απόδοση, βελτιωμένη βιωσιμότητα και αξιοσημείωτη απόδοση.

Μάθετε περισσότερα για το A' Design Award & Competition στο http://www.whatisdesignaward.com.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.