5ο Cip Festival | Πρόσκληση Συμμετοχής Καλλιτεχνών Φωτογραφίας

5ο Cip Festival | Πρόσκληση Συμμετοχής Καλλιτεχνών Φωτογραφίας

Το Chania International Photo Festival με συνδιοργανωτές τη Blank Wall Gallery, το Δήμο και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων, διοργανώνει φέτος το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας Χανίων (Cip Festival). Τ

Tο φεστιβάλ θα διεξαχθεί από 6 Ιουλίου έως 12 Ιουλίου 2022 στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ) και στο Χαμάμ της Οδού Κατρέ. (Λόγω της περσινής μεγάλης συμμετοχής των καλλιτεχνών, για τη διοργάνωση του 2022 παραχωρήθηκε στο Φεστιβάλ ο χώρος του  Χαμάμ από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων).

Μετά από τις προηγούμενες επιτυχημένες διοργανώσεις, το 5ο Chania International Photo Festival έχει ξεκινήσει ήδη να μαζεύει δουλειά από φωτογράφους από όλο τον κόσμο. Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά έχουμε διασφαλίσει τη στήριξη του GuruShots και του  LensCulture. Δεδομένου ότι οι δύο αυτές πλατφόρμες έχουν αρκετά εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες, η στήρηξη αυτή δείχνει την αναγνώριση που έχει αποκτήσει το Cip Festival σε διεθνές επίπεδο.  

Η υποβολή φωτογραφιών είναι ανοιχτή μέχρι τις 31 Μαρτίου. 

Όσοι ενδιαφέρεστε να στείλετε δουλειά σας για να αξιολογηθεί από τη διεθνή κριτική επιτροπή, επισκευθείτε την ιστοσελίδα του Cip Festival, για να δείτε πληροφορίες για τον τρόπο υποβολής.

www.cipfestival.com
www.blankwallgallery.com
www.keppedih-cam.gr

* Επικοινωνία: 694.7725.521
                      211.4052.138 (17:30 – 21:30 καθημερινές)
                      [email protected]

* Cover photo: Stavros Toufexis -Untitled (Wildlife)

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.