5 χρόνια «πιπεράτες» μουσικές! Ο Pepper 96.6 έχει γενέθλια και το γιορτάζει!

5 χρόνια «πιπεράτες» μουσικές! Ο Pepper 96.6 έχει γενέθλια και το γιορτάζει!

Happy Birthday Pepper!

Πέντε χρόνια λειτουργίας συμπληρώνει σήμερα Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, ο Pepper 966 και το γιορτάζει με τα τραγούδια, τους καλλιτέχνες και τους ανθρώπους που τον δημιούργησαν, τον στήριξαν, τον οδήγησαν ψηλά στην προτίμηση του κοινού αλλά και στη φωτεινή και δημιουργική πλευρά της μουσικής.

Και επειδή γενέθλια χωρίς …“Happy birthday” δεν γίνονται, καλεσμένοι αύριο στο στούντιο του Pepper 966 πολλά από τα ονόματα της εγχώριας αγγλόφωνης –και μη- σκηνής, για να στήσουν ένα ραδιοφωνικό πάρτι, γεμάτο ευχές αλλά τραγούδια που αγαπήσαμε.

Με σειρά εμφάνισης καλεσμένοι του Pepper  οι καλλιτέχνες:

Δημήτρης Σαμόλης,Imam Baildi, Idra Kayne, Gautier Velissaris, Eύα Kοτανίδη, Polkar, Μόνικα, Πέννυ Μπαλτατζή, Αngelika Dusk, Nalyssa Green,  Moa Bones, Μαριέττα Φαφούτη, Κωστής Μαραβέγιας, DUSK, Leon of Athens, Κατερίνα Ντούσκα, Δάφνη Λάζου, George Gaudy.

Το πάρτι του Pepper θα περιλαμβάνει βεβαίως και μουσικά δώρα, γιατί ούτε γενέθλια χωρίς εκπλήξεις γίνονται!

Stay tuned and say «Happy Birthday Pepper»!

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.