4 πράγματα που θα ανακαλύψεις στα ethelon Days 2019!

4 πράγματα που θα ανακαλύψεις στα ethelon Days 2019!

Τα ethelon Days 2019 είναι εδώ και, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, σου δίνουν την ευκαιρία να γνωρίσεις τον εθελοντισμό. Μέσα σε τρεις ημέρες:

  • θα ανακαλύψεις πώς ο εθελοντισμός μπορεί να αποτελέσει κομμάτι της αλλαγής για την κοινωνία με πράξεις με πραγματικό κοινωνικό αντίκτυπο.
  • θα γνωρίσεις ανθρώπους σαν κι εσένα που βάζουν την κοινωνική προσφορά μπροστά και θέλουν να συνεισφέρουν όπως μπορούν
  • θα μαγειρέψεις, θα βάψεις, θα συνεισφέρεις στην καταπολέμηση της σπατάλης τροφίμων και πολλά άλλα στο πλαίσιο ταυτόχρονων κοινωνικών δράσεων στο κέντρο της πόλης.
  • θα παρακολουθήσεις ομιλίες και workshops και θα ακούσεις από κοινωνικούς επιχειρηματίες και εκπροσώπους ΜΚΟ και εταιριών για τις μικρές πρωτοβουλίες που έφεραν μεγάλες αλλαγές

Έλα, λοιπόν, 5, 6 και 7 Δεκεμβρίου στο Σεράφειο και ετοιμάσου για ένα τριήμερο αφιερωμένο στον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά!

Για να μάθεις για το πρόγραμμα και τους ομιλητές, μπες στο www.ethelondays.gr και κλείσε τη θέση σου σήμερα!

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.