1ος Διαγωνισμός Παιδικού Παραμυθιού από την Anima Εκδοτική

1ος Διαγωνισμός Παιδικού Παραμυθιού από την Anima Εκδοτική

Η Anima μας καλεί να συμμετάσχουμε στον 1ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Παιδικού Παραμυθιού που διοργανώνει με ελεύθερο θέμα. Ο διαγωνισμός ξεκινά την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017 και θα διαρκέσει μέχρι Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017.

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όσοι είναι πάνω από  18 χρονών με ένα ή με δύο παιδικά παραμύθια μέχρι 500 λέξεις το κάθε ένα.

Τα κείμενα συμμετοχής στο διαγωνισμό  πρέπει να είναι στην ελληνική γλώσσα και οι συμμετοχές να αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση του εκδοτικού info@animapublications.gr υπόψιν Κας Ραζή  Άννας, με την ένδειξη: ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Παιδικού Παραμυθιού. Μαζί με τις ιστορίες ο κάθε διαγωνιζόμενος πρέπει να στείλει και ένα μικρό βιογραφικό.

Το βραβείο είναι η έκδοση των πέντε καλύτερων παραμυθιών από την Anima.

Τους όρους του διαγωνισμού θα τους βρείτε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τις εκδόσεις Anima στο 2155510304 ή μέσω mail στο info@animapublications.gr.

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.