Συστήνοντας τους... Secret Postcards

 Συστήνοντας τους... Secret Postcards

Οι Secret Postcards είναι μια τετραμελής μπάντα από την Θεσσαλονίκη. Σχηματίστηκαν το καλοκαίρι του 2021, με τη Στέλλα (φωνητικά,κιθάρα), Δημήτρη (κιθάρα), Νικόλα (μπάσο) και Χρήστο (ντραμς) να ξεκινούν να παίζουν μαζί μουσική με κύριες επιρροές την indie pop των δεκαετιών του ‘80 και ‘90.

Η γλυκόπικρη αθωότητα των γυναικείων φωνητικών σε συνδυασμό με τις ελαφρώς παραμορφωμένες μελωδίες στις κιθάρες, θυμίζουν συγκροτήματα της Sarah Records και της ιστορικής συλλογής C86 όπως για παράδειγμα οι Heavenly και οι Fat Tulips, ενώ ο ζωηρός συνδυασμός του μπάσου και των ντραμς θα σας κάνουν αυθόρμητα να θέλετε να χορέψετε!

 debut release is the single “Never Dreaming” with “Sweet Melody” as a b-side in both digital and physical fSecret Postcardsormat, the latter being in 7" limited vinyl by Make Me Happy Records (Greece), also co-released with Fastcut Records (Japan).

 

Lineup:
Stella - Vocals,Guitar
Dimitris - Guitar
Nicholas - Bass
Chris - Drums

bandcamp link 
Contact: [email protected] // [email protected]

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.