Η Ellen Curtis (Ελένη Κατσαρού) διασκευάζει Stone Roses

 Η Ellen Curtis (Ελένη Κατσαρού) διασκευάζει Stone Roses

Για τους λάτρεις της post-punk σκηνής αλλά και της ηλεκτρονικής, η μουσικός και τραγουδοποιός Ellen Curtis (Ελένη Κατσαρού) από την Αθήνα, μας χαρίζει μια διασκευή του πολυαγαπημένου “I wanna be adored” των Stone Roses σε μια electro εκδοχή, διατηρώντας όμως και την post-punk διάθεση.

Η διασκευή ηχογραφήθηκε μέσα στις παράξενες μέρες της καραντίνας. To original κομμάτι αποτέλεσε τον ύμνο της καθημερινότητας της, που είχε ως τελικό αποτέλεσμα και τη  διασκευή του.

"The Stone Roses", το iconic συγκρότημα από τους πρωτοπόρους του Manchester  κυκλοφόρησαν το "I wanna be adored" το 1989. Πού να ήξεραν ότι χρόνια αργότερα κατά τη διάρκεια μας πανδημίας το κομμάτι θα έπαιζε 24/7 και θα κατέληγε σε άλλη μια διασκευή,  σημαντική για την περίεργη χρονική στιγμή που δημιουργήθηκε.

Το πλάνα για το βίντεο του κομματιού επίσης κινημοτογραφήθηκαν μέσα στην καραντίνα με απλά μέσα, σε μια ταράτσα και μέσα στο σπίτι από μια δημιουργική παρέα ταλαντούχων φίλων.
 

 

* Μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε το κομμάτι στο YouTube, Spotify και όλες τις ψηφιακές μουσικές πλατφόρμες εδώ.
* Ακολουθήστε την Ellen Curtis στα κοινωνικά δίκτυα:
Facebook | Instagram

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.