#ΜomAndTheCity Επιχείρηση Βόλτες με την Έλλη και τον Ερμή // Ανακαλύψτε την Αθήνα με τα παιδιά στις Αθηνοπεριπέτειες

#ΜomAndTheCity Επιχείρηση Βόλτες με την Έλλη και τον Ερμή // Ανακαλύψτε την Αθήνα με τα παιδιά στις Αθηνοπεριπέτειες

Σε αυτήν την πανέμορφη πόλη που κάθε μονοπάτι, δρόμος και στενό μπορεί να σου αποκαλύψει τόσα σπουδαία μυστικά ιστορίας και αρχαιότητας παρέα με τον αρχαιολόγο Δημήτρη Καραλή από το Αθηνοσκοπείο, κάθε Κυριακή γινόμαστε εξερευνητές και εξερευνήτριες σαν την Έλλη και τον Ερμή του ταξιδιωτικού βιβλίου μου που δεν χορταίνω να το βλέπω εκεί που ονειρεύτηκα να βρίσκεται μόλις τυπωθεί!

 

 

Στους δρόμους της Αθήνας, στα μνημεία της, στις βόλτες που μας παροτρύνει να κάνουμε παρέα με παιδιά που θέλουν τόσο να μάθουν, να ακούσουν και να ανακαλύψουν τι είναι αυτό που τους λένε συνέχεια οι μεγάλοι, πόσο σπυδαία είναι η ελληνική αρχαιότητα τελικά! Οι σελίδες του βιβλίου ζωντανεύουν και τα παιδιά διαβάζουν τους διαλόγους της Έλλης, του Ερμή και του Ντίνου βιώνοντας διαδραστικά την ιστορία που μας διηγούνται οι ήρωες του βιβλίου σε συνδυασμό με την φοβερή, θεατρική εξιστόρηση του αρχαιολόγου μας και τα παιχνίδια που έχω σκαρώσει για τα παιδιά!

 

Γιατί η μάθηση μπορεί να γίνει παιχνίδι και χαρά! Μέσα από διαδραστικά παιχνίδια και θεατρικότητα τα παιδιά μπορούν να αγαπήσουν την ιστορία, τη γεωγραφία, την μυθολογία και πόσο μάλλον αν βρίσκονται και μπροστά στα ιστορικά μνημεία και μέρη απολαμβάνοντας το έξω και τη φυσική τους ενέργεια στο σήμερα, πάντα διασκεδαστικά! 

 

Κάθε Κυριακή στις 11.00 και έπειτα ξανά στις 14.30 -προσθέσαμε δύο διαδρομές γιατί είστε πάρα πολλοί και σας ευχαριστούμε τόσο για αυτήν την ανταπόκριση- το ραντεβού μας δίνετε στην Πνύκα και παρακάτω σας αφήνω κάποιες στιγμές από τους περιπάτους μας της Κυριακής που πέρασε για να πάρετε μία γεύση Αθηνοπεριπετειών! Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε στην παρέα μας και για να δηλώσετε συμμετοχή μην διαστάσετε να συμπληρώσετε την πλατφόρμα στο Athenscope για τις Αθηνοπεριπέτειες αλλά και για οποιαδήποτε απορία θα χαρώ να τα συζητήσουμε όλα στο Facebook και στο instagram  !

 
 
 
 
 
 

Σας ευχαριστούμε όλες και όλους για την αγάπη που έχετε δείξει στις Αθηνοπεριπέτειές και στο βιβλίο μου Η Έλλη κι ο Ερμής ταξιδεύουν στην Ελλάδα από τις Εκδόσεις Ψυχογιός και είμαστε πολύ χαρούμενοι που σας γνωρίζουμε μαζί με τα παιδιά κάθε Κυριακή και ακούμε τα καλά σας λόγια που μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε με ρυθμό! 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στα Public Stores και στην Playmobil που μας στηρίζουν με την ευγενική χορηγία τους και έχουν αγκαλιάσει τόσο εγκάρδια τη βιβλιοδράση μας που προάγει τον πολιτισμό!

 

 Ραντεβού στην Αθήνα κάθε Κυριακή!

Φιλικά,

Σοφία και

Δημήτρης

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.