#ΜomAndTheCity Επιχείρηση βιβλίο// Νέες κυκλοφορίες για παιδιά από 2-7 ετών από την Brainfood

#ΜomAndTheCity Επιχείρηση βιβλίο// Νέες κυκλοφορίες για παιδιά από 2-7 ετών από την Brainfood

Ένας φίλος για τον Δρακούλη Dav Pilkey

Ένας δρακούλης γλυκός και τρυφερούλης ψάχνει για φίλους μέσα στο δάσος, στα δέντρα στα βουνά μα απόκριση καμμιά. Ο ένας έχει δουλειές, ο άλλος είναι κουρασμένος, ο άλλος έχει νεύρα και ποιός θα γίνει φίλος με τον δράκο τον καημένο; Κάτω από ένα δέντρο κάθεται ο δρακούλης για να σκεφτεί και τσουπ ένα μηλαράκι πέφτει και ένας φίλος εμφανίζεται στη στιγμή...

 

Μια ιστορία για την φιλία, την αγάπη, την ανάγκη να έχουμε ωραία παρεούλα, την χαρά του μοιράζομαι αλλά και την στεναχώρια που μπορεί να προκαλέσει η απώλεια ενός καλού μας φίλου. 

 

Όμορφο βιβλιαράκι ιδανικό για όνειρα γλυκά με ένα έξτρα δώρο στις τελευταίες σελίδες έχει οδηγίες για να φτιάξετε τους πιο ωραίους δράκους και λαχταριστά μηλαράκια με τα παιδιά!

 

από 5-7 ετών

 

Βιβλίο Παζλ Ζωάκια

 Ένα βιβλίο για παιδάκια από 2 ετών με όμορφο χαρούμενο κείμενο, ερωτησούλες και παζλ που ενισχύουν τις κινητικές δεξιότητες και τις δεξιότητες συνδυασμού.

 

Χρήσιμο και απαραίτητο για τις πρώτες αναγνώσεις του παιδιού ώστε να εξοικειωθεί με την ομορφιά των βιβλίων, να εμπλουτίσει το λεξιλόγιό του και προπαντός να αγαπήσει το διάβασμα συνδέοντάς το με το παιχνίδι!

 

Αυτά τα δυο βιβλιαράκια θα είναι και τα δώρα του διαγωνισμού για τρία τυχερά παιδάκια!

Διαγωνισμός

Σε συνεργασία με την Brainfood θα σας χαρίσουμε αυτά τα 2 πανέμορφα βιβλία με πολλή αγάπη!

3 τυχερές/οι θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου της επιλογής τους! Στο σχόλιό σας αναγράφετε το βιβλίο που θέλετε να κερδίσετε!

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο fb πηγαίνετε στη σελίδα https://www.facebook.com/sophiealfin/

1) Κάντε like και share το άρθρο που θα βρείτε στη σελίδα ως ανάρτηση!

2) Σχόλιο κάνοντας tag ένα φίλο/η! Γράψτε στο σχόλιο το βιβλίο της επιλογής σας.

3) Like στις σελίδες Mom And The City - Sofia Alexiou https://www.facebook.com/sophiealfin/ και Εκδόσεις Φουρφούρι  https://www.facebook.com/fourfoyri 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο instagram πατήστε στο ακόλουθο link https://www.instagram.com/sophiealfin/

Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 23 Μαρτίου.

Καλή επιτυχία!

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.