MOMANDTHECITY Επιχείρηση βιβλία // Πόση Γη χρειάζεται ο άνθρωπος και η Υπέροχη Όστεν Έμμα από τις εκδόσεις Μίνωας

MOMANDTHECITY Επιχείρηση βιβλία // Πόση Γη χρειάζεται ο άνθρωπος και η Υπέροχη Όστεν Έμμα από τις εκδόσεις Μίνωας

Το Πάσχα έρχεται και κοντοζυγώνει καλοκαίρι. Τελευταία μόνο αυτό έχω στο μυαλό. Νησιά, θάλασσα, βουτιές, διάβασμα στην παραλία. Μία οργάνωση για τα βιβλία του καλοκαιριού πλανάται στον αέρα- άραγε θα τα καταφέρουμε να πάμε διακοπές; ρωτάει η απαισιόδοξή μου πλευρά... φυσικά και ναι η αισιόδοξη απαντά.

Ένα βιβλίο λοιπόν για ηλικίες από 7 και πάνω έχω σταμπάρει που μου άρεσε πάρα πολύ και σας το προτείνω για τα παιδιά.

Η Υπέροχη Όστεν "Έμμα" της Τζέιν Όστεν σε μια σπιρτόζικη διασκευή της Κέιτι Μπέρτσιλ σε μετάφραση Ράνιας Μπουμπουρή.

Εκδόσεις Μίνωας

 

Η Έμμα Γούντχαουζ είναι ωραία, έξυπνη και πλούσια και δε βλέπει τον λόγο να παντρευτεί ποτέ.

Λατρεύει, όμως, να κάνει προξενιά στους άλλους παρά τις συμβουλές του φίλου της, του κυρίου Νάιτλι, ο οποίος την προειδοποιεί να μη χώνει τη μύτη της σε ξένες υποθέσεις. Η τελευταία της επιτυχία –ο γάμος της γκουβερνάντας της– τη γεμίζει σιγουριά ότι μπορεί να βρει το σωστό ταίρι για τον καθένα.

Θα συνεχιστούν οι επιτυχίες της; Ή μήπως τα ωραιότατα σχέδιά της θα ναυαγήσουν… όπως φαίνεται να συμβαίνει κάθε φορά;

Το δεύτερο είναι για εμάς τα πιο μεγάλα παιδιά... από άντα χρονών και πάνω.

 

Πόση Γη χρειάζεται ο άνθρωπος- Ο θάνατος του Ιβάν Ίλιτς Λέων Τολστόι μετάφραση Αλεξάνδρα Ιωαννίδου

Ένα βιβλίο που περιέχει δύο έργα τα οποία μιλούν για την ανθρώπινη απληστία και την ακόρεστη ματαιοδοξία του ανθρώπου να αποκτήσει όσο το δυνατόν περισσότερα. Η πρώτη ιστορία εκτυλίσσεται στις επαρχίες τις προεπαναστατικής Ρωσίας και καταγράφει τη ζωή του αγρότη Παχόμ, ενός άντρα που πασχίζει να αγοράσει όλο και περισσότερη καλλιεργήσιμη Γη. Η δεύτερη σκιαγραφεί τη ζωή ενός ανώτερου δικαστικού, δημοσίου υπαλλήλου που έχει κατακτήσει αυτό που λέμε κοινωνική επιτυχία όμως στο τέλος της ζωής του βρίσκεται αντιμέτωπος με το καίριο ερώτημα " Μήπως δεν έζησα όπως έπρεπε, μήπως με ρούφηξαν οι συμβιβασμοί και οι ανούσιες συναναστροφές;" 

Ιστορίες με ρομαντικό ρεαλισμό, δοσμένες με την αριστουργηματική αφήγηση του Τολστόι ο οποίος σε μαγνητίζει παραθέτοντας λεπτομέρειες, συνήθειες και τρόπους μιας άλλης ζωής και εποχής που παραμένουν επίκαιρες τόσα χρόνια μετά.

Αυτά τα βιβλία είναι και τα δώρα του διαγωνισμού μας σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Μίνωας! 4 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο της επιλογής τους. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί παράλληλα στο instagram.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο fb πηγαίνετε στη σελίδα https://www.facebook.com/sophiealfin/

1) Κάντε share το άρθρο που θα βρείτε στη σελίδα ως ανάρτηση!

2) Σχόλιο κάνοντας tag ένα φίλο/η! Γράψτε στο σχόλιο το βιβλίο της επιλογής σας.

3) Like στις σελίδες Mom And The City - Sofia Alexiou https://www.facebook.com/sophiealfin/ και Εκδόσεις Μίνωας      https://www.facebook.com/minoaseditions/?ref=br_rs  

Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 27 Απριλίου.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο instagram πατήστε στο link https://www.instagram.com/sophiealfin/ και ακολουθήστε τα βήματα του διαγωνισμού!

Καλή επιτυχία!

 

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.