#MomAndTheCity Επιχείρηση θέατρο// Ο Λευτέρης, ένα περιστέρι δίχως ταίρι στο θέατρο Άβατον -Διαγωνισμός προσκλήσεις!

#MomAndTheCity Επιχείρηση θέατρο// Ο Λευτέρης, ένα περιστέρι δίχως ταίρι στο θέατρο Άβατον -Διαγωνισμός προσκλήσεις!

Την προηγούμενη Κυριακή πήγαμε στο Θέατρο Άβατον για να παρακολουθήσουμε την παράσταση  «Ο Λευτέρης, ένα περιστέρι δίχως ταίρι» που απευθύνεται σε παιδιά 18 μηνών έως και 6 ετών.

Στον Κεραμεικό τα πρωινά για καλή μας τύχη βρίσκεις να παρκάρεις εύκολα!

Παιδιά και γονείς σε ένα θέατρο οικείο κι αγαπημένο πήραμε τις θέσεις μας και η παράσταση ξεκινά.

 

Ο Λευτέρης ένα περιστεράκι που ήταν ορφανό βρέθηκε σε μια ταράτσα, από την περιστέρα κυρά Μαριγώ. Μεγαλώνει με την φροντίδα της και λοιπών φίλων ώσπου η "μαμά" Μαριγώ αποφασίζει να του βρει ταίρι! Τα προξενιά πολλά μα ο Λευτέρης δεν ήθελε καμμιά. Μόνος του εντελώς τυχαία συναντάει την Ρίτα και την ερωτεύεται τρελά! 

Συμπέρασμα: Εδώ θα δείς μία τρυφερή παράσταση με χορό, μουσική και ωραία τραγουδάκια που απόλαυσαν τα παιδιά ακολουθώντας το ταξίδι του μικρού περιστεριού στην προσπάθειά του να βρει ταίρι. Μια ιστορία που μαθαίνει στα παιδιά με τρόπο διασκεδαστικό (και υπενθυμίζει και σ’ εμάς τους μεγάλους) ότι κανείς δεν χρειάζεται να είναι μόνος του. Παράλληλα, μιλά για τη δύναμη της αλληλεγγύης, την αποδοχή, τη βοήθεια, το σεβασμό στη διαφορετικότητα, τη γενναιότητα, όλα αυτά δηλαδή που δίνουν νόημα στη ζωή!

 

Δεν θα σας πω πως είναι η ιδανική μου Κυριακή να ξυπνάω πρωί και να πηγαίνω σε παιδικό θέατρο όμως το κορίτσι τρελαίνεται να βλέπει παραστάσεις και όσο το απολαμβάνει, γελάει και το χαίρεται τόσο χαίρομαι κι εγώ μαζί της. Άλλωστε τι μπορεί να δώσει μεγαλύτερη χαρά σε μια μαμά από την ευτυχία του παιδιού της; Ναι το ξέρω περνάω τέλεια στα ταξίδια, στις εξόδους μόνη μου παίρνω το χρόνο μου, κάνω διάλειμμα, γεμίζω μπαταρίες αλλά η χαρά που παίρνω από τη χαρά της κόρης μου είναι ένα γέμισμα εντελώς διαφορετικό που δεν το συγκρίνω με τίποτα άλλο πια!

Να περνάτε καλά! 

Y.Γ Έπειτα από το θέατρο πιάσαμε από χαμηλά την Ερμού και περπατήσαμε μέχρι το Θησείο. Πανέμορφα μέρη γεμάτα σκουπίδια! Τι απαίσιο θέαμα ήταν αυτό. Το κέντρο έχει πέσει τόσο πολύ και το κράτος δεν φαίνεται καθόλου να μεριμνά! Σε όλες τις ευρωπαικές πόλεις οι κεντρικές οδοί είναι πάντα καθαρές! Στην Κωνσταντινούπολη όπου πας κεντρικά λάμπουν όλα. Σε εμάς γιατί τόση βρωμιά; Kρίμα γιατί η Αθήνα θα μπορούσε να είναι μία κούκλα και θα έπρεπε να είναι κέντρο πολιτισμού με όλη την ιστορία που κουβαλά. Αντί αυτού γεμίσαμε σκουπίδια, μηχανές και αυτοκίνητα σε πεζόδρομους. Λυπάμαι πολύ ειλικρινά!

 

Διαγωνισμός για την θεατρική παράσταση "Ο Λευτέρης ένα περιστέρι δίχως ταίρι!

2 τυχερά παιδάκια θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την παράσταση την Κυριακή 27/10/2019.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο fb πηγαίνετε στη σελίδα https://www.facebook.com/sophiealfin/

1) Κάντε like και share το άρθρο που θα βρείτε στη σελίδα ως ανάρτηση!

2) Σχόλιο κάνοντας tag δύο φίλους/ες! 

3) Like στις σελίδες Mom And The City - Sofia Alexiou https://www.facebook.com/sophiealfin/ και θέατρο ΆΒατον https://www.facebook.com/avatontheater/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARDj4fod-otZG6ROvZBpiq1TLB71D8BJ9rWyP7pLW1vULcI-L6Hz_XBUvdyxFVbOg7qRcF69ALYWiddO

Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 25 Οκτωβρίου.

Καλή επιτυχία!

Για περισσότερο Mom And The City στο fb https://www.facebook.com/sophiealfin/ και στο instagram https://www.instagram.com/sophiealfin/

Πού: Θέατρο Άβατον, Ευπατριδών 3, Γκάζι, www.theatroavaton.com
Πότε: Από 13 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 11:00
Διάρκεια: 70 λεπτά με διάλειμμα
Τιμές εισιτηρίων: 8 € κανονικό, 6 € πολυτέκνων, 5 € ανέργων, ειδικές τιμές για ομαδικές κρατήσεις άνω των 10 ατόμων
Τηλέφωνα Κρατήσεων: 210 3412689 και 6944189698
Καθημερινές παραστάσεις για σχολεία: επικοινωνήστε στο 6944189698

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.