#MomAndTheCity // Επιχείρηση Σαββατοκύριακο στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας

#MomAndTheCity // Επιχείρηση Σαββατοκύριακο στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας

Αν ψάχνετε κάτι επιμορφωτικό και διασκεδαστικό αυτό το Σκ για να κάνετε με τα παιδιά σας έχω πρόταση!

Το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, που επισκεφτήκαμε πρόσφατα και είδαμε με τα παιδιά φανταστικές προβολές, πέρα από τη μόνιμη έκθεση που πάντα τα ενθουσιάζει!

Αρχικά με το εισιτήριο εισόδου, κάθε Σαββατοκύριακο, έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε την εμπειρία ενός δύτη που μαζεύει εγκαταλελειμμένα δίχτυα από τον βυθό της θάλασσας, με την βοήθεια του VR του Οργανισμού Healthy Seas.

 

Το VR, βρίσκεται στο μπαλκόνι του Α΄ ορόφου στο Κτήριο του Κέντρου ΓΑΙΑ, ανάμεσα από την Έκθεση “Σεισμός στο Μουσείο” και το Υπερθέαμα 360 μοιρών “Δες την Αλήθεια Κατάματα”. Η διαθεσιμότητα είναι από τις 10.00 το πρωί που ανοίγει το Μουσείο μέχρι τις 12.15.

 

Επίσης μπορείτε να δείτε το νέο Υπερθέαμα 360 μοιρών με τίτλο “Η Αλήθεια Κατάματα”, για να έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με τις συνέπειες της Κλιματικής Αλλαγής! Το οποίο το παρακολουθήσαμε με τα παιδιά και ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. Τα παιδιά το παρακολουθούσαν ακίνητα και μαγεμένα από τις εικόνες που παρουσιάζονται στους τοίχους μίας αίθουσας με φοβερή αρμονία και εφέ! Μην το χάσετε είναι τρομερό, δεν έχει κείμενο ώστε να μην μπορούν να το δουν τα παιδιά και δεν είναι τρομακτικό απλά παρουσιάζει την πραγματικότητα που οφείλουμε να τους πούμε κι εμείς! 

Eισιτήριο: 2€ η κάθε προβολή,
Ώρες: 12:30  13:30  14:30
Διάρκεια: 10 λεπτά
Περισσότερα εδώ:

Και τέλος αλλά άκρως διασκεδαστικό, μπορείτε να δείτε τις Προβολές Ταινιών Κινουμένων Σχεδίων στον νέο Ψηφιακό Θόλο DOME για παιδιά από 4 ετών! Τέλειες ταινιούλες με εκπαιδευτικά και οικολογικά μηνύματα, ιστορίες που κρατούν το ενδιαφέρον των παιδιών ζωντανό και τους δίνουν τα κατάλληλα ερεθίμαστα για να ευαισθητοποιηθούν!


Eισιτήριο: 5€ η κάθε προβολή,

 

Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ

Tι συμβαίνει μέσα στα δέντρα; Έχετε αναρωτηθεί ποτέ;

Στη νέα Ταινία Θόλου Κινουμένων Σχεδίων του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας «Η Ζώη των Δέντρων», θα τα μάθουμε όλα …από μέσα!
Η Dolores, η Πασχαλίτσα και ο Mike, η πυγολαμπίδα, θα μας ταξιδέψουν μέσα από τις συναρπαστικές περιπέτειές τους, σε ένα υπέροχο ταξίδι γνώσης και ψυχαγωγίας

Ώρες: 12.00
Διάρκεια: 33′

Και μία βουτιά στον....

 

“KALUOKA HINA, ο Mαγεμένος Ύφαλος»

Η ταινία που έχει παιχτεί σε περισσότερα από 120 πλανητάρια σε όλο τον κόσμο και την έχουν δει πάνω από 2.5 εκατομμύρια κόσμος, τώρα στο νέο Ψηφιακό Θόλο – DOME – του Μουσείου!

Στον υπέροχο κόσμο του βυθού τα πλάσματα της θάλασσας με πρωταγωνιστές τον Σόρτυ το Γατόψαρο και τον Τζέικ τον πριονομούρη σε μία μοναδική ιστορία αναζητούν την Κασσάνδρα (την θαλάσσια χελώνα) να τους πει το ξόρκι για να λύσουν τα μάγια και να σωθεί ο ύφαλος KALUOKA HINA.

Ώρα: 11.00, 13.00 και 14.00
Διάρκεια: 33′
Δεν γίνονται κρατήσεις θέσεων, τηρείται η σειρά προτεραιότητας.

Μην χάσετε όσο θα είστε στο Μουσείο και τις άλλες εκθέσεις που φιλοξενεί:

τη ΝΕΑ Μόνιμη Έκθεση «Κλιματική Αλλαγή και Εμείς»
την Περιοδική Έκθεση «Σεισμός στο Μουσείο» 

καθώς και τις προβολές  στην ΣΦΑΙΡΑ τριών (3) Ταινιών Μικρού Μήκους  συνολικής διάρκειας  18 λεπτών,
που γίνονται μόνο τα Σαββατοκύριακα .

ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ

ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ

TEAM OCEAN

Ωρες προβολής: 11.35, 12.35, 13.35 και 14.35

Καλές βόλτες αγαπημένοι/ες!

Εύχομαι ένα σουπερ διασκεδαστικό σκ!!!

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.