#ΜomAndTheCity Επιχείρηση Παρουσιάσεις // Η ΕΛΛΗ ΚΙ Ο ΕΡΜΗΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

#ΜomAndTheCity Επιχείρηση Παρουσιάσεις // Η ΕΛΛΗ ΚΙ Ο ΕΡΜΗΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Το δεύτερο βιβλίο της ταξιδιωτικής σειράς «Η Έλλη κι ο Ερμής ταξιδεύουν στην Ελλάδα» έρχεται και μαζί του οργανώνονται νέες βιβλιοπαρουσιάσεις!

 

Η πρώτη, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Απριλίου στις 11.00 στο Hondos Center της Γλυφάδας , παρέα με την παιδαγωγό Σταυρούλα Χρόνη, Crafts by Stavy και τις πρωτότυπες σουπερδιασκεδαστικές κατασκευές της για να μιλήσουμε για μύθους και να μάθουμε για σπουδαία μνημεία της Ελλάδας, παίζοντας όπως πάντα διαδραστικά, με πρωταγωνιστές τα παιδιά!

Hondos Center Γλυφάδας, Αγίου Κωνσταντίνου 2, Γλυφάδα.

Η παρουσίαση θα γίνει στο βιβλιοπωλείο του καταστήματος σε ένα πανέμορφο χώρο, δίπλα στο φωτεινό καφέ του καταστήματος, διαμορφωμένο για να το χαρούμε παιδιά και γονείς!

 

Η δεύτερη το Σάββατο 29/4 στις 12:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Public Συντάγματος, παρέα με την φανταστική ομάδα της Eggπαίδευσης για να ταξιδέψουμε και να φτιάξουμε τα πιο τρισδιάστατα ψηφιδωτά θησαυρών της Βόρειας Ελλάδας!

Public Συντάγματος, Καραγιώργη Σερβίας 1, Πλατεία Συντάγματος.

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ένας ταξιδιωτικός οδηγός της Ελλάδας για μικρά και μεγάλα παιδιά!

Η Έλλη κι ο Ερμής φωνάζουν «Ζήτω οι διακοπές» και κάνουν όλο εκδρομές. Οι νέες τους περιπέτειες μας ταξιδεύουν στη Βόρεια Ελλάδα, παρέα με τον σκύλο τους, τον Ντίνο που είναι μέγας οικολόγος και τη φίλη τους Σοφία που είναι μια περήφανη αρκούδα Μακεδόνισσα! Ελάτε να εξερευνήσουμε νέα μέρη, μνημεία, έθιμα, σπάνια ζώα και φυτά μέσα από ιστορίες της ελληνικής παράδοσης και της μυθολογίας. Αφετηρία ο Όλυμπος, σε ένα οδοιπορικό που μας ξεναγεί σε όλη τη Μακεδονία και τη Θράκη! Βεργίνα, Πρέσπες, Καστοριά, Νυμφαίο, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Αμφίπολη, Θάσος, Σαμοθράκη και άλλα τόσα μέρη απαράμιλλης ομορφιάς περιμένουν να τα ανακαλύψετε! Σακίδιο, νερό, φωτογραφική και φύγαμε!

Η είσοδος στις εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς και όλα τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα κατά της πανδημίας Covid-19.

Αν θέλετε να προπαραγγείλετε το βιβλίο θα το βρείτε εδώ .

Θα χαρούμε να σας έχουμε παρεούλα μας!!!

Με εκτίμηση,

Σοφία Αλεξίου.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.