#ΜomAndTheCity Επιχείρηση Αθηνοπεριπέτειες // This is Athens Festival

#ΜomAndTheCity Επιχείρηση Αθηνοπεριπέτειες // This is Athens Festival


Έρχεται το This is Athens - City Festival και είμαι πολύ ενθουσιασμένη γιατί στη μεγάλη αυτή γιορτή θα συμμετέχουν και φέτος οι Αθηνοπεριπέτειες, προσφέροντας δωρεάν περιπάτους σε οικογένειες στο Καλλιμάρμαρο, στο Ζάππειο, στον Εθνικό Κήπο και στους λόφους της Αθήνας!

Για να κάνετε την κράτηση σας μπαίνετε στο Athinoperipeteies.gr, βρίσκετε τις ημερομηνίες του φεστιβάλ και δηλώνετε συμμετοχή!

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμο Αθηναίων και στο This is Athens City Festival για την εξαιρετική διοργάνωση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη που δείχνει στους περιπάτους μας και φυσικά στους αγαπημένους μας συνοδοιπόρους/χορηγούς B&E Goulandris Foundation, Playmobil FunPark Athens, AS Company "Το Καλό Παιχνίδι"

Καλή μας αντάμωση!!!

Η δράση πραγματοποιείται με οδηγούς τα βιβλία η Έλλη κι ο Ερμής ταξιδεύουν στη Ελλάδα και Η Έλλη κι ο Ερμής ταξιδεύουν στη Βόρεια Ελλάδα Εκδόσεις Ψυχογιός.

 

Λίγα λόγια για το Φεστιβάλ This is Athens 


Το This is Athens - City Festival έρχεται για τρίτη χρονιά και η Αθήνα γιορτάζει με ένα πλούσιο, δυναμικό πρόγραμμα!
Όλη η Αθήνα μια γιορτή! Από το Νέο Κόσμο μέχρι την Πλατεία Αττικής και από την Ακαδημία Πλάτωνος μέχρι το Αττικό Άλσος, το This is Athens - City Festival στην τρίτη του διοργάνωση φιλοξενείται σε αναπάντεχα αλλά και εμβληματικά σημεία της πόλης με περισσότερες από 250 δράσεις για μικρούς και μεγάλους. Σας περιμένουμε σε πάρκα, δρόμους και πλατείες, λόφους και γειτονιές από την 1η Μαΐου ως τις 2 Ιουνίου.  
Εξερευνήστε το αναλυτικό πρόγραμμα του TiACF24 στην επίσημη ιστοσελίδα >>> https://cityfestival.thisisathens.org/

 


 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.