Μάθηση κατασκευές και δημιουργική απασχόληση παρέα με την Epson

Μάθηση κατασκευές και δημιουργική απασχόληση παρέα με την Epson

Αν ψάχνετε ένα διασκεδαστικό τρόπο για να διδάξετε την ώρα στα παιδιά σας, είστε στο σωστό μέρος. Η εκμάθηση της ώρας για εμάς ήταν μια πρόκληση. Αν και λίγο μικροί ξεκινήσαμε σιγά σιγά να μαθαίνουμε την ώρα με επιτυχία, μάς άρεσε, ωστόσο,τόσο πολύ. Με τη βοήθεια του εκτυπωτή Epson EcoTank L3250 εκτυπώσαμε τα ρολόγια που βρήκαμε στην ενότητα «Teach and Learn» στη σελίδα της Epson.

 

Η έννοια του χρόνου μπορεί να είναι δύσκολη για τα παιδιά ως προς την κατανόηση αλλά αυτή η δραστηριότητα ρολογιού κάνει την όλη διαδικασία πολύ πιο εύκολη.

 

Αυτό που θα χρειαστεί για να κάνετε τη δραστηριότητά είναι να βρείτε στο Creative Corner της Epson τα ρολόγια προς εκτύπωση, να διαλέξετε το σχέδιο που σας αρέσει από τα διαθέσιμα και να το εκτυπώσετε. Κόψτε το ρολόι, τους δείκτες και είστε έτοιμοι για συναρμολόγηση. Μπορείτε να κολλήσετε το εκτυπωμένο ρολόι πάνω σε ένα χάρτινο  πιάτο μιας χρήσης, είτε να εκτυπώσετε το ρολόι σε ένα πιο χοντρό χαρτί για πιο στιβαρή κατασκευή. Με ένα διπλόκαρφο στερεώστε τους δείκτες πάνω στο ρολόι. Επίσης υπάρχουν πολλά διαθέσιμα εκτυπώσιμα σχέδια, που απεικονίζουν τα στάδια της μέρας και τις ασχολίες μας σε αυτά.

Είναι ένας υπέροχος αλλά και πολύ διασκεδαστικός τρόπος για να μάθουμε στα παιδάκια μας τη σειρά που ακολουθούμε μέσα στη μέρα, τις εποχές, την ώρα, αλλά και πολλά πολλά ακόμα μέσα από τα ξεχωριστά μοτίβα της ιστοσελίδας της Epson, Creative Corner. Έτσι, θα κατανοήσουν πλήρως το καθημερινό πρόγραμμα που είναι τόσο σημαντικό για τα παιδιά, βλέποντας την εκμάθηση όχι ως μια εργασία αλλά ως διασκέδαση. 

Έχω όμως και άλλα να σας πω καθώς όλα τα παραπάνω δεν θα μπορούσαν να συμβούν τόσο γρήγορα και εύκολα αλλά και με εξαιρετική απόδοση χρώματος αν δεν είχα ως σύμμαχό μου τον πολύτιμο εκτυπωτή της Epson, EcoTank L3250.

 

Με δυνατότητα εκτύπωσης και σκαναρίσματος πολλαπλών φορματ χαρτιού, ασύρματη σύνδεση με τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό, εφαρμογές όπως το Smart Panel και απίστευτες ταχύτητες…κάθε εκτύπωση «απέχει» μόνο ένα κλικ και η καθημερινότητα γεμίζει από όμορφες δραστηριότητες.

 

Επίσης, οι εκτυπωτές Epson EcoTank αντί για φύσιγγες, χρησιμοποιούν ένα μεγάλο δοχείο μελανιού που γεμίζετε μόνοι σας με τα φιαλίδια μελανιού που περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Παρέχουν ασυναγώνιστο κόστος ανά σελίδα με εξοικονόμηση έως και 90% στο κόστος μελανιών. Ενώ, στην ανάγκη για συνεχή αγορά φυσιγγιών μελανιού, μειώνουμε έτσι περαιτέρω τη χρήση πλαστικού βοηθώντας το περιβάλλον.

Μέσα στη συσκευασία συμπεριλαμβάνεται ένα πλήρες σετ μελανιών που είναι ίσο με 66 φύσιγγες και έτσι μπορείτε να εκτυπώσετε χιλιάδες σελίδες ποιοτικών εκτυπώσεων.

 

Πιστέψτε με ότι ένας εκτυπωτής σε ένα σπίτι με παιδιά είναι απαραίτητος! Ειδικά αν αυτός είναι Epson. Πια δεν ανησυχούμε για τις εκτυπώσεις αφού μπορούμε να τυπώσουμε ότι θέλουμε σε χρόνο μηδέν. Και επειδή τα γενέθλια των παιδιών πλησιάζουν, αποφασίσαμε να φτιάξουμε τη διακόσμηση του παρτυ μόνοι μας. Φυσικά βρήκαμε όμορφα patterns στην ενότητα Creative Corner, Celebration, στη σελίδα της Epson, τα τυπώσαμε και μέσα σε άλλα διακοσμητικά, φτιάξαμε και όμορφα σημαιάκια γιρλάντα.

 

Εκτυπώσαμε το μοτίβο που μας άρεσε και με ένα ψαλίδι το κόψαμε στο σχήμα που θέλαμε να έχει το σημαιάκι. Με ένα διακορευτή τρυπήσαμε το πάνω μέρος τους και περάσαμε σπάγκο ώστε να τα κρεμάσουμε στον τοίχο.

 

Τόσο εύκολη, γρήγορη και διασκεδαστική κατασκευή που μπορείτε να φτιάξετε με τα παιδάκια σας για να στολίσετε το πάρτυ σας αλλά και το παιδικό δωμάτιο.

 
 

Ο εκτυπωτής EcoTank της Epson ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που βλέπατε τους εκτυπωτές. Εύχρηστος, γρήγορος και ποιοτικός θα σας λύσει τα χέρια και θα ανακαλύψετε μαζί του τον δημιουργικό σας εαυτό. Τόσο γρήγορα όσο και ο Usain Bolt!

 

 

Στεργιανή Βασιλακοπούλου

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.