Το τελευταίο mixtape της χρονιάς από τους iota

Το τελευταίο mixtape της χρονιάς από τους iota

Στο κλείσιμο της χρονιάς και μετρώντας ήδη πολλά mixtapes από αγαπημένες μπάντες, καλλιτέχνες και djs, σκεφτήκαμε πως η συγκεκριμένη στήλη του deBlog είναι ίσως η αγαπημένη μας! Στις 29 του μήνα, ακριβώς μια ανάσα πριν σου πούμε «Καλή χρονιά!», οι iota θα ανέβουν στη σκηνή του Ίλιον plus στο πλαίσιο του [In Plexus] (περισσότερα εδώ). Μέχρι τότε μας ετοίμασαν ένα mixtape που θα σε βάλει για τα καλά στο κλίμα της «θορυβώδους» αυτής βραδιάς!​

Iota 
Το 5μελες σχήμα των iota μετράει ένα χρόνο ζωής και αποτελείται από drums, κιθάρα, μπάσο, τρομπέτα και Sound design με τα οποία αναδιατάσσουν μικρότερα μουσικά θέματα με στόχο την δημιουργία έντονων ηχοτόπιων. Η πρώτη τους δουλειά έχει τον τίτλο ''Part of something”. Μουσικές συγκλίνουσες που σχετίζονται με το παίξιμο τους nujazz, downtempto, electronic, instrumental hip hop, experimental music.

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.