Μουσικές για να ανελκύσουμε το «ναυάγιο» που κρύβουμε μέσα μας

Μουσικές για να ανελκύσουμε το «ναυάγιο» που κρύβουμε μέσα μας

Ας υποθέσουμε ότι βρήκατε ένα Ναυάγιο. Είστε τόσο ευτυχισμένοι με αυτήν σας την ανακαλυψη, που θέλετε διακαώς να βουτήξετε μέσα στη θάλασσα για να το δείτε από κοντά. Παίρνετε, λοιπόν, τη βάρκα σας και πάτε στο σημείο πάνω από το Ναυάγιο. Σίγουροι και ενθουσιασμένοι όσο ποτέ για την επιλογή σας, παίρνετε μια βαθιά ανασα.... Και βουτάτε!
Τώρα ας υποθέσουμε, ότι έχετε άπειρη αναπνοή. Κολυμπατε προς τον πυθμένα και βλέπετε τις ακτίνες του ήλιου να γίνονται όλο και πιο αχνες.
Όλη αυτή την ώρα συναντάτε φανταστικά πράγματα. Ψάρια, κοράλλια, πέτρες, συναισθήματα, στιγμές.... Όλα είναι εκεί και σας περιμένουν.
Τελικά καταφέρνετε να φθάσετε στον προορισμό σας.
Χαρούμενοι αλλά και έκπληκτοι ταυτοχρόνως.

Αυτό γιατί, το Ναυάγιο δεν είναι τίποτα περισσότερο από τον ίδιο μας τον εαυτό! Είναι όλα αυτά που κρύβονται μέσα μας και που ποτέ δεν προσέχουμε.

Όλοι μας, χωρίς καμία εξαίρεση, κρύβουμε ένα Ναυάγιο και δεν είναι πάντα κακό. Το μόνο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι να το εντοπίσουμε και να το ανελκυσουμε στην επιφάνεια. Δεν χρειάζονται χάρτες και συντεταγμένες, η μουσική αρκεί. Απλα βρείτε το θάρρος και το σθένος και βουτήξτε μέσα σας!!!

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.