Dirty Love (Part II, Her House) | Ιστορίες και μουσικές από τον dj George Koukopoulos

Dirty Love (Part II, Her House) | Ιστορίες και μουσικές από τον dj George Koukopoulos

Ο ήλιος έκανε την εμφάνιση του, όταν μπήκαμε στο αυτοκίνητο μου. Έμενε στην κακόφημη περιοχή της πόλης, όπου βρισκόταν και το μαγαζί που εργαζόταν. Στο αυτοκίνητο δεν μιλούσαμε ιδιαίτερα, μόνο ανάβαμε με μανία τα τσιγάρα για να κάψουμε μαζί με το καπνό και την αμηχανία που διέτρεχε τα πεινασμένα για έρωτα κορμιά μας (το δικό μου ίσως λίγο περισσότερο). Μετά από λίγα λεπτά, φθάσαμε στο σπίτι της. 

Ανεβήκαμε την σιδερένια ελικοειδή σκάλα και μπήκαμε στο μικρό της διαμέρισμα. Μια μικρή γάτα, μας κοίταξε με αδιαφορία κι έπειτα κρύφτηκε κάτω από τον καναπέ. Με μια γρήγορη ματιά, το διαμέρισμά της ήταν το ίδιο ερωτικό όπως κι εκείνη. Μου ζήτησε να βάλω να πιούμε κάτι από τα ποτά που υπήρχαν στο τραπέζι. Της τα είχαν κάνει δώρο πελάτες, ενώ σπάνια έπινε στο σπίτι της. Κατά έναν περίεργο λόγο, που δεν θα καταλάβω ποτέ, το μόνο που αποζητούσα ήταν αλκοόλ, παρά την περασμένη ώρα, που οι περισσότεροι ξυπνούσαν για να πάνε στις δουλειές τους. 

Μου ζήτησε να περιμένω στο σαλόνι, μέχρι να βάλει κάτι πιο άνετο και να βγάλει τα τακούνια, που της κατέστρεφαν τα πόδια. Κάθισα στον καναπέ και περίμενα. Δεν πέρασε πολύς χρόνος μέχρι να κάνει την εμφάνιση της. Ήρθε, φορώντας ένα μαύρο διάφανο νυχτικό, το οποίο δεν άφηνε απολύτως τίποτα στη φαντασία. Μέχρι να καταφέρω να συνέλθω από τη θέα της, έβαλε να παίζει μουσική. Μου είπε πως είχε αρκετή μουσική, η οποία πέρα από το να τη βοηθάει να χαλαρώνει, την χρησιμοποιούσε για να δοκιμάζει τις νέες κινήσεις που έκανε στο μαγαζί. 

Κατευθύνθηκε προς την κρεβατοκάμαρα κι εγώ σαν υπνωτισμένος, ακολουθούσα τα αισθησιακά της βήματα. Ξάπλωσε στο κρεβάτι και τότε κατάλαβα πως δεν υπήρχε τίποτα τόσο σέξι, όσο βλέποντας ένα συμπαγές γυναικείο σώμα να έρχεται με τα πόδια της λυγισμένα σε σχήμα διαμαντιού. Σταμάτησα για μια στιγμή και έβαλα το όργανο μου στην παλάμη της, κλείνοντας τη γροθιά μου γύρω από τη γροθιά της. Την συμπίεσα τόσο σφιχτά, που οι αρθρώσεις μου έγιναν κίτρινες, και ξεκίνησα γλιστρώντας το δέρμα μου, μέσα και έξω από τη λαβή της. Καθώς άρχισε η αδιαθεσία του σπασμού μου, τράβηξα τα μαλλιά της, έτσι ώστε, αυτή κι εγώ ζούσαμε την απόλυτη συντροφιά, και καθώς πλησίαζε το τέλος, απελευθέρωσα ένα στρώμα σπέρματος στο αντιβράχιο της. Στη συνέχεια, τα τελευταία ημι-οδυνηρά σταγονίδια του οργασμού μου, έκαναν τα μάτια της να λαμπυρίζουν από ευχαρίστηση. Την άφησα να περιεργαστεί το γεγονός της ψύξης μου στο βραχίονά της κι αφού τελείωσε, ξάπλωσε δίπλα μου, επισημαίνοντας, πως τώρα έπρεπε να κάνω κάτι για αυτήν, όσο ο χρόνος ήταν σταματημένος στη στιγμή μας. 

Μου άρεσε πολύ να ακούω τις γυναίκες να αναστενάζουν και με χαρά δέχθηκα την πρόταση-διαταγή της. Ήταν τόσο βαθιά η ικανοποίηση να νιώθω τη δύναμη που είχα επάνω της, μπορεί όμως να ήταν και αδυναμία, αλλά κανέναν από τους δυο μας, δεν ένοιαζε εκείνη τη στιγμή. Ήθελα να νιώθω τον σφυγμό της την ώρα που το χέρι μου έπιασε το λαιμό της και έμοιαζε σαν να ζούσε πάντα για αυτή τη στιγμή. το μυαλό της ήταν κενό, όπως και το δικό μου και πορευόντουσαν ανάλογα με τις ζωώδεις επιθυμίες και τα ένστικτα μας. Μετακίνησα τα δυο μου χέρια στη μέση της, κολλώντας της παράλληλα στον τοίχο. Τα δικά της χέρια ήταν καρφωμένα στο κεφάλι της και με φιλούσε με τόσο πάθος, που σχεδόν ανταγωνιζόταν τους θεούς. Αν υπήρχε περιθώριο να σκεφτούμε σωστά, δεν θα δεχόμασταν τίποτα λιγότερο από αυτή την τελειότητα. Τα φιλιά μας είχαν βάλει φωτιά στο δωμάτιο και ήταν ικανά να σβήσουν τη δίψα ενός ταξιδιώτη στην έρημο. Έπειτα, χρησιμοποιώντας το ένα μου χέρι, ακινητοποίησα το δικό της, όχι γιατί αντιστάθηκε, αλλά γιατί ήθελα να έχω εγώ τον έλεγχο. Το άλλο μου χέρι, γλίστρησε μέχρι το δεξί μηρό της, ενώ τα ταλαντούχα δάχτυλά μου άρχισαν να γλιστρούν ανάμεσα στα πόδια της, κι έτσι συνάντησαν την πηγή της υγρασίας να γλιστρά κάτω από τα όμορφα πόδια της από αλάβαστρο.

Συνεχίζεται…

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.