Dirty Love (Part I, The Strip Club) | Ένα mixtape και μια ιστορία από τον dj George Kouk


Ήταν μια από εκείνες τις νύχτες, που η μοναξιά είχε κατακλίσει το δωμάτιο. Μη μπορώντας άλλο την φυλακή των τεσσάρων τοίχων, αποφάσισα να βγω. Οδήγησα μέσα στην άδεια πόλη, που την είχε καταλάβει η ομίχλη. Ο δρόμος με έβγαλε στην πιο κακόφημη περιοχή, με τα άδεια και συνάμα άγρια βλέμματα των ανθρώπων να μου τρυπούν το κορμί. 

Χωρίς δισταγμό, άνοιξα την πόρτα και μπήκα στο βρώμικο στριπτιτζάδικο που υπήρχε.

Η δυσωδία απλωνόταν σε κάθε άκρη του μαγαζιού. Γύρω μου τρισάθλιοι άνθρωποι, ιδρωμένοι και διψασμένοι για σάρκα, κατανάλωναν με μανία τα ποτά τους, έχοντας τα μάτια τους καρφωμένα στις κοπέλες που λικνίζονταν στον στύλο, θωπεύοντας τες νοερά. Η ατμόσφαιρα αποπνικτική από τους καπνούς των τσιγάρων, μου έδωσε να καταλάβω ότι βρισκόμουν στο σωστό μέρος. Η μουσική τουλάχιστον επιλογή ήταν θεσπέσια, βάζοντας τους πάντες στο κλίμα της ιδιαίτερης αυτής διασκέδασης.

Κατευθύνθηκα στο μπαρ και με ένα νεύμα, ο μπάρμαν, μου έδωσε μια μπύρα που ήταν ό,τι χειρότερο είχα πιεί ποτέ μου. Κατάλαβα πως έχω πιάσει πάτο, κάτι που περιέργως μου φάνηκε πολύ γοητευτικό. Οι σαπισμένοι πελάτες γύρω μου, είχαν αρπάξει όποια κοπέλα κυκλοφορούσε και προσπαθούσαν με κάθε κόστος να πάρουν κάτι από τη νιότη, την ομορφιά και την καύλα τους. 

Τότε ήταν που την είδα. Έκανε την εμφάνιση της πάνω στα ψηλοτάκουνα παπούτσια της και φορώντας κατάμαυρα εσώρουχα. Με μερικά βήματα έφτασε στον στύλο και αφού τον κοίταξε με αποφασιστικότητα, ξεκίνησε να χορεύει. Ήταν ο παρτενέρ της για τη νύχτα και η σχέση τους έπρεπε να είναι δυνατή, χτισμένη με εμπιστοσύνη και σεβασμό. Όλοι γύρω μου, κρεμόντουσαν από το μικροσκοπικό κορδόνι του σουτιέν της, λες και πάντα αυτό περίμεναν. Σαν υπνωτισμένος κι εγώ χάθηκα στα μάτια της, στον αισθησιακό χορό. Κάθε της βήμα στη σκηνή, τρυπούσε το πάτωμα και όταν γυρνούσε πάνω στο στύλο, πετούσε στον ουρανό αγγίζοντας τα αστέρια. Θα μπορούσα να πω πως αυτό ήταν τέχνη, μια ζωντανή ποίηση, χωρίς λόγια και φανφάρες. Το έκανε να φαίνεται τόσο βρώμικο που θαρρώ πως έκρυβε μέσα του όλη τη γοητεία του κόσμου. Η μουσική που έπαιζε ήταν σαν να φτιάχτηκε για εκείνη κάνοντας το θέαμα ακόμα πιο φοβερό από ότι ήταν. Ήθελα να τη γνωρίσω όσο τίποτα άλλο και έπρεπε να το κάνω πάση θυσία και φυσικά να ξεπεράσω τους γερασμένους λεφτάδες.

Την κάλεσα για χορό στα ιδιαίτερα και δέχτηκε με χαρά. Ήταν και το χρήμα βέβαια που έκανε τη προσφορά μου πιο δελεαστική. Μου χόρεψε για αρκετή ώρα, φτάνοντας με στα όρια μου. Μένοντας απένταρος, μέσα στην απελπισία, άκουσα αυτό που δεν περίμενα ποτέ. Μου ζήτησε να την περιμένω μόλις σχολάσει. Μάλλον θα της άρεσα δεν μπορούσα να φανταστώ άλλη εξήγηση.

Οι ώρες περάσαν βασανιστικά με εμένα να την χαζεύω όσο πήγαινε για χορό με διάφορους άλλους. 

Το ξημέρωμα με βρήκε να καπνίζω στην πίσω έξοδο του μαγαζιού, δίπλα σε έναν υπερχειλισμένο κάδο σκουπιδιών. Τότε αυτή βγήκε και χωρίς δεύτερη κουβέντα με πήγε σπίτι της…

Συνεχίζεται…

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.