Χυμοποιείο

Χυμοποιείο

Φρέσκος, φυσικός χυμός σε τιμές που ξεκινάνε από ένα ευρώ; Και όμως! Στο νέο μαγαζάκι δίπλα στην πλατεία Μοναστηρακίου, που ακούει στο όνομα «Χυμοποιείο», η ποιότητα και η σωστή τιμή πάνε χέρι-χέρι!

Σε πολλές πόλεις του εξωτερικού (από τη Νέα Υόρκη ως το Κάιρο και από το Ρίο ντε Ζανέιρο ως την Αβάνα), τα juice bars είναι θεσμός - και, ειδικά για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής, τίποτε δεν μπορεί να αντικαταστήσει το φρέσκο χυμό «στο χέρι»! Ενθουσιαστήκαμε, λοιπόν, που, μετά τα Χανιά και τη Θεσσαλονίκη, όπου τέτοια μαγαζιά υπάρχουν εδώ και καιρό, επιτέλους και η Αθήνα απέκτησε το δικό της μαγαζί με φρέσκους χυμούς!

Στο Χυμοποιείο δίνουν μεγάλη σημασία στην ποιότητα και χρησιμοποιούν αποκλειστικά φρέσκα φρούτα. Έτσι, για να δοκιμάσουμε το χυμό κεράσι, θα πρέπει να περιμένουμε ως την άνοιξη του 2015. Χρησιμοποιούνται ελληνικά φρούτα, όπως καρπούζι και πορτοκάλια, αλλά και πιο «εξωτικά» φρούτα όπως οι μπανάνες και ο ανανάς. Οι κοπέλες είναι πολύ εξυπηρετικές, και πάντα έτοιμες να προτείνουν νέους συνδυασμούς γεύσεων!

Δεν «τολμήσαμε» ακόμη να δοκιμάσουμε τον χυμό λαχανικών με σπανάκι και σέλερυ. αλλά θα γίνει σύντομα, αν βέβαια καταφέρουμε να αντισταθούμε στο αγαπημένο μας: πορτοκάλι - καρότο!

 

Το Χυμοποιείο λειτουργεί καθημερινά από τις 8.00 ως τις 22.00, και εγγυόμαστε ότι θα σας φτιάξει τη διάθεση - και την υγεία.

 

Χυμοποιείο, Πανδρόσου 64, Μοναστηράκι

 

Βανέσσα Φουντούλη