Θα πάρω τη βαλίτσα μου... και θα πάω στο Παγράτι!

Θα πάρω τη βαλίτσα μου... και θα πάω στο Παγράτι!

Η «Βαλίτσα» ξεκίνησε το ταξίδι της, την Τρίτη 11 Οκτωβρίου του 2016, στην όμορφη γειτονιά του Παγκρατίου. Ένα all day cafe-bar που πραγματικά θα σε ταξιδέψει με τις μουσικές του, σε ένα απλό, μινιμαλιστικό περιβάλλον, γιατί τα πολλά πράγματα -έτσι κι αλλιώς- είναι περιττά.
Καλός καφές, ελαφριά σνακ, χρώματα, άνθρωποι νέοι με χαμόγελο και όρεξη, βουτήματα για κέρασμα, χνουδωτούλης γάτος που ονομάζεται Βαλιτσάκης -γιατί η τρυφερότητα του γατίσιου γουργουρίσματος έχει πάντα το δικό της ειδικό βάρος-, live jazz μουσικά αφιερώματα, ακούσματα pop, rock, funk έως και reggae - ακόμα και ζωντανές εκδηλώσεις κλασικής μουσικής έχει το πρόγραμμα.

Ο Σταύρος Παπουτσάς από διευθυντής φωτογραφίας σε τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές αποφάσισε να... «καλλιτεχνήσει» διαφορετικά, δημιουργώντας με τους δυο γιους του ένα «καταφύγιο» γεμάτο χρώμα και αναφορές στην πρότερη καριέρα του. Αυθεντικά καθίσματα κινηματογραφικής αίθουσας, μια κόκκινη βαλίτσα που κάποτε μετέφερε μια μηχανή προβολής, ένα παλιό κλαβιέ πιάνου με διαφορετική πλέον χρήση, θα σε βάλουν στο κλίμα μέχρι να αποφασίσεις το επόμενο ταξίδι σου!
Αναχώρηση πάντως, από Παγκράτι!

 


Βαλίτσα, Μελισσού 6, Πλ. Βαρνάβα, Παγκράτι
FB Page