Το Sparoza γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια!

Το Sparoza γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια!

Στον αριθμό 53 της οδού Μαυρομιχάλη, έκλεισε αισίως ένα χρόνο παρουσίας το Sparoza! Την περασμένη Παρασκευή γιόρτασε τα γενέθλιά του και έκανε ένα μεγάλο πάρτι! Πολλή μουσική, πολλά αρώματα και γεύσεις, ήταν μόνο η αφορμή για το ιδανικό street party των Εξαρχείων.

 

Οι άνθρωποι του Sparoza ευθύνονται για μερικά από τα πιο ιδιαίτερα μείγματα μπαχαρικών που κυκλοφορούν εκεί έξω, μέσα σε εξαιρετικά ενδιαφέρον packaging! Πρόκειται για μια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση με ειδικότητα στα μείγματα μπαχαρικών και βοτάνων ενώ η γνώση γύρω τις πρώτες ύλες είναι πάντοτε ο οδηγός για οποιαδήποτε δραστηριότητα και παρασκευή. 

 

Το Sparoza φιλοξενεί πλέον στα ράφια του και μερικά από τα νοστιμότερα προϊόντα που έχουμε δοκιμάσει. Σολοκάτες, ζυμαρικά, τσιπς λαχανικών και πολλά ακόμη, μπήκαν στην λίστα με τις αγαπημένες λιχουδιές για τα τραπέζια που έχουμε να οργανώσουμε στο άμεσο μέλλον. Από αυτά με τα κλειστά παράθυρα εν όψει χειμώνα, τα γεμάτα τραπέζια για να ικανοποιήσεις κάθε δικό σου άνθρωπο και τα ζεστά αρώματα που αιωρούνται σε όλους τους χώρους του σπιτιού.

 
 

Όντας παιδιά γεννημένα τον αιώνα της βασιλείας του design δεν γίνεται παρά να ενθουσιαστούμε με κάθε όμορφη, σχεδιαστικά και αισθητικά, συσκευασία. Από αυτές που δεν μοιάζουν μονάχα όμορφες αλλά είναι, μιας και φιλοξενούν πραγματικά νόστιμα τσάγια ή μπαχαρικά.

 
 

Δοκιμάσαμε εξαιρετικά κοκτέιλ με βάση τα μείγματα μπαχαρικών (και όμως!!), δοκιμάσαμε ξανά και ξανά για να ξεχωρίσουμε τα αγαπημένα μας και σιγουρευτήκαμε πως πίσω από κάθε τι νόστιμο κρύβεται η αγάπη για αυτό που κάνεις και η καλή πρώτη ύλη.  

 

Το Sparoza σε περιμένει με τις πόρτες ανοιχτές να το επισκεφτείς, να δοκιμάσεις, να συζητήσεις, να μάθεις. Να θυμηθείς και να θυμίσεις πως το φαγητό και ό,τι περιστρέφεται γύρω από αυτό, είναι η αφορμή για νέες εμπειρίες τόσο γευστικές όσο και προσωπικές. 

 

Ο φωτογραφίες είναι του Μάνου Καλαφατέλη

 

Sparoza, Μαυρομιχάλη 53, Εξάρχεια

Μπορείς να επισκεφτείς τη σελίδα του καταστήματος και το facebook page για περισσότερες πληροφορίες.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.