ΣΧοινοΒΑΤΗΣ: άραγε, ισορροπία και ποτό πάνε μαζί;

ΣΧοινοΒΑΤΗΣ: άραγε, ισορροπία και ποτό πάνε μαζί;

Ο Σχοινοβάτης είναι ένας τύπος που αγαπάει το ρίσκο και τις προκλήσεις, γι’ αυτό θα τον βρείτε να ισορροπεί σε ένα τεντωμένο σχοινί στο ομώνυμο μαγαζί της Πετρούπολης που αποτελεί το στέκι του. Είναι ένας κοσμογυρισμένος καλοπερασάκιας που λατρεύει το καλό φαΐ, το κρασί και το τσίπουρο. Είναι ένας τύπος που ξέρει να χαμογελά και ποτέ δεν κλαίει. Είναι ένας συμπαθητικός φιλάρεσκος που έχει γεμίσει τον τοίχο του μαγαζιού με φωτογραφίες του, οι οποίες αποδεικνύουν τις γνωριμίες, τις εμπειρίες, τις γνώσεις του και τη διάθεσή του να πρωταγωνιστεί στις ζωές μας. 

 

Ο Σχοινοβάτης, όπως καταλαβαίνετε, είναι ένας και μοναδικός! Πολλοί είναι αυτοί που τον χαζεύουν, τον ζηλεύουν, τον αγαπούν και τον θαυμάζουν. Στο στέκι του καταφθάνει καθημερινά κόσμος από όλες τις γειτονιές της Αθήνας για να  τον γνωρίσει και να διεκδικήσει λίγο από το χρόνο του. Όσο για τον Γιώργο, τη Σμαρούλα, τον Διονύση και τη Μίνα, τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού, λένε πως τον ανέχονται, αλλά μάλλον τον αγαπούν κι ας ετοιμάζουν καθημερινά εκατοντάδες μερίδες (απολαυστικούς!) κολοκυθοκεφτέδες, (φρέσκιες και τραγανές!) πατάτες, (αρωματικό!) ταμπουλέ, (μοναδικό!) τυροπιτάρι και πολλά άλλα, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του.

 

Σας προκαλώ λοιπόν να τον γνωρίσετε και σας τραγουδώ «Για ιδέστε όλοι τον ακροβάτη που τραμπαλίζεται, για ιδέστε όλοι τον ξενομπάτη πως δε ζαλίζεται…»

 

Σχοινοβάτης
Αγίου Δημητρίου 22, Πετρούπολη
Τηλέφωνο: 210 5010996