Οι εκδόσεις Μεταίχμιο ανανεώνονται!!

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο ανανεώνονται!!

Κάνε #μιαστάσηεδώ στην ολοκαίνουργια σελίδα νεανικών βιβλίων ενός εκ των αγαπημένων εκδοτικών οίκων!

Γνωρίζεις ήδη πως οι εκδόσεις Μεταίχμιο έχουν ένα ιδιαίτερα πλούσιο υλικό γύρω από τα παιδικά και εφηβικά βιβλία. Πλέον, μπορείς να τα βρίσκεις σε ένα ολόδικό τους διαδικτυακό χώρο. Να χαζεύεις με τις ώρες παιδικά παραμύθια, εφηβικές ιστορίες, εξαιρετικές εικονογραφήσεις εξώφυλλων, για λίγη extra έμπνευση, και όχι μόνο.

Στο site θα βρεις την περίληψη κάθε βιβλίου ξεχωριστά, δημοσιευμένες κριτικές και σχόλια που οι ίδιοι οι αναγνώστες έχουν κάνει! Και αν όλα τα παραπάνω δεν είναι ικανά να σε πείσουν για την αγορά του βιβλίου, έχεις τη δυνατότητα να διαβάσεις και μερικές σελίδες για να σιγουρευτείς!

Α, και φυσικά, μην ξεχάσω να αναφερθώ στις συνεντεύξεις που μπορείς να διαβάσεις από τους αγαπημένους σου συγγραφείς, να ενημερωθείς για όλες τις εκδηλώσεις των εκδόσεων με αφορμή τα βιβλία και να πάρεις μέρος σε διαγωνισμούς για να κερδίσεις μερικά από αυτά!

Τέτοιες κινήσεις είναι μια εξαιρετική αφορμή ώστε τα παιδιά, μικρότερα και λίγο μεγαλύτερα, να καταλάβουν ότι το βιβλίο είναι ένας ολόκληρος υπερ-δραστήρος κόσμος. Αν η ανάγνωση ενός βιβλίου τους φαντάζει για την ώρα, μια βαρετή και χωρίς δράση εμπειρία, σκέψου πόσο μπορεί να ενθουσιαστούν ανακαλύπτοντας το site μόνα τους, ψάχνοντας νέους τίτλους ή ακόμη, συμμετέχοντας σε δράσεις γύρω από αυτά.

Εδώ στο debop.gr έχουμε μια γνωστή αγάπη για τα παραμύθια. Αληθινά και ψεύτικα. Τα κρατάμε για λίγο μαζί μας μέχρι να τα ζήσουμε στο πετσί μας και μετά τα παραδίδουμε στους επόμενους.

Γι’αυτό και χαιρόμαστε πολύ όταν ένας ολόκληρος κόσμος παραμυθιών, αφηγήσεων και ιστοριών, αποκτά πλέον το δικό του, ‘’υπαρκτό’’ χώρο!

 

Καλή αρχή με πολλές καινούργιες ιστορίες !