Μικρό Cafe: στο Περιστέρι το καλοκαίρι κρατά όλο το χρόνο!

Μικρό Cafe: στο Περιστέρι το καλοκαίρι κρατά όλο το χρόνο!

Σου λένε «μπήκε χειμώνας»... Εσύ όμως μη μελαγχολείς, υπάρχει ένα μέρος που το καλοκαίρι δε σταματά ποτέ.
Το Μικρό café από το 2000 σε ταξιδεύει 365 ημέρες το χρόνο στη Τζαμάικα, με τα vibes, το ντεκόρ και τη reggae μουσική του.
Λίγα μέρη σου δίνουν τη χαρά να νιώθεις ότι οι άνθρωποι είναι μέρος της κουλτούρας και της φιλοσοφίας αυτής που πρεσβεύει το μαγαζί. Όπως οι Ρασταφάρι πιστεύουν πως κάθε άνθρωπος αντιλαμβάνεται με το δικό του τρόπο τον κόσμο και την αλήθεια, έτσι και ο κόσμος στο Μικρό έχει υιοθετήσει αυτό το πιστεύω.
Παρεΐστικο στέκι που πήρε το όνομα του εξαιτίας των τετραγωνικών του, αγαπά τα freestyle ακούσματα, έχει φιλοξενήσει εκθέσεις ζωγραφικής, παρουσιάσεις και κάθε τόσο ανανεώνει τα lives του όπου γίνεται το αδιαχώρητο. Σταθερά εμφανίζονται οι Fundracar, Anna Mystic, Miss Poca και πολλοί άλλοι resident djs και μουσικά σχήματα. Το μεγάλο πάρτι του στις 21 Ιουνίου είναι θεσμός με live jamming κ.α.
Mπορείς να χαζέψεις τη συλλογική του διακόσμηση που έγινε με προσωπική δουλειά απ’ τα παιδιά που αγάπησαν και αγαπούν το μέρος. Ζωγραφισμένες πέτρες, πλεχτά από βελονάκι που δίνουν μια άλλη νότα, διακοσμημένοι τοίχοι και μπουκάλια, ο γρύλος το σήμα κατατεθέν του μαγαζιού, εμπνευσμένο από την ιστορία του τζίτζικα και του μέρμηγκα δεσπόζει παντού, φτιαγμένος από σίδερο τραγουδά στο μπαλκόνι, ζωγραφισμένος στο χέρι σε ξύλινη πινακίδα, σε αυτοκόλλητα. Τα τραπεζάκια με τα διάφορα σχέδια είναι κι αυτά ζωγραφισμένα στο χέρι με πενάκι και φυτά δεσπόζουν ολόγυρα με κυρίαρχη την μπανανιά στον έξω χώρο.
Ένα μέρος, όπου τα χρώματα και η καλή διάθεση κυριαρχούν παντού, για να ξεκινήσεις τη μέρα σου με καφέ και να την τελειώσεις με ιεροτελεστία οινοποσίας.
Μην ξεχάσεις το μαγιώ, το αντηλιακό και την καλή, ταξιδιάρική σου διάθεση - κάθε εποχή!

Μικρό Cafe, Ερυθραίας 2, Περιστέρι
fb page