Μία «TAVERNA» εντός του «κοσμικού κέντρου» bios!

Μία «TAVERNA» εντός του «κοσμικού κέντρου» bios!

Κοσμικό κέντρο Μπάιος: Γνώριμον εις την εύθυμον νεολαίαν, ένα κέντρο γεμάτο ζωή, χαρά, κέφι και πολιτισμόν. Γεμάτο νέους να πέρνουν το ποτό τους, να απολαμβάνουν τη θέαν και να θαυμάζουν τα νειάτα!
Ό,τι πιο εκλεκτόν εις την πολυσύχναστην οδόν Πειραιώς.

Είναι αλήθεια! Μάλλον δεν υπάρχει Αθηναίος που να μην έχει επισκεφτεί έστω και μία φορά το bios, είτε για κάποια συναυλία, είτε για μία θεατρική παράστασταση, είτε για έναν απλό καφέ, είτε για να απολαύσει το ποτό του στην ταράτσα του, είτε.... Μπορεί να συνεχίσουμε για πάντα με τα «είτε»(!!!) και πλέον έχουμε άλλο ένα να προσθέσουμε!

Το bios μας συστήνει την TAVERNA του - το νέο pop-up project της γαστρονομικής του αναζήτησης.

H Γωγώ Δελογιάννη και το Bios.Home Kitchen αυτό το νέο hot spot που θα πολιορκήσει τις καλοκαιρινές μας εξόδους.
Η ιδέα προέκυψε ως εξής μας εξηγούν: «Ρωτήσαμε τις μαμάδες μας, τους θείους μας, τα ξαδέρφια και τις γιαγιάδες μας, βρήκαμε μερικά από τα πιο γνήσια προϊόντα της ελληνικής υπαίθρου και θελήσαμε να τα φέρουμε στην Αθήνα ειδικά γι’ αυτό το καλοκαίρι, ειδικά για την Taverna!»

Το μενού της Taverna θα παρουσιάζει μερικά από τα πιο κλασικά, ελληνικά πιάτα μαγειρεμένα με τις ανώτερες πρώτες ύλες και με πολλή αγάπη. Κεφτεδάκια, τυράκι, πατατούλες, όλη η απλότητα και το μεγαλείο της ελληνικής κουζίνας με την υπογραφή της Γωγούς Δελογιάννη, θα κάνει αυτό το ελληνικό καλοκαίρι στην πόλη πεντανόστιμο!

 

Σημαντικές πληροφορίες (στην «γλώσσα» της Taverna):
★ Επισκεφθήτε την μακρυά από την υγρασίαν και ζέστην και κοντά στα σπίτια σας.
★ Περιποίησις εξαιρετική, πρόθυμα καρσόνια
★ Με ένα διευθυντήν γεμάτο χαρά και ευγένεια
★ Μεζέδες πρώτης ποιότητος με τα αγνότερα υλικά
★ Τιμαί προσιταί διά κάθε βαλάντιον

 

Αυτά και μία μικρή σημείωση για να μην ξεχνιόμαστε:
Η Γωγώ Δελογιάννη παράτησε την άσκηση της δικηγορίας για να κάνει τη δουλειά που την κάνει ευτυχισμένη. Μέσα από την αγάπη της για την ελληνική κουλτούρα και τις γαστρονομικές παραδόσεις, δοκιμάζει τα όρια συνάντησης της εντοπιότητας με τη σύγχρονη διεθνή κουζίνα. Και ναι, αυτό θα κάνει και εδώ!

 

 

 

 

Ώρες Λειτουργίας
Τετάρτη – Παρασκευή: 19.00 – 01.00
Σάββατο – Κυριακή: 13.00 – 01.00
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2103425335
Διεύθυνση: Taverna at Bios, Σαλαμίνος 13 &Πειραιώς 84 (στον πρώτο όροφο), Αθήνα