Κουντουριώτικο: το καλύτερο χορτοφαγικό σουβλάκι στο Κουκάκι

Κουντουριώτικο: το καλύτερο χορτοφαγικό σουβλάκι στο Κουκάκι

Δεν έχετε βαρεθεί τα φτωχά, βαρετά, κατεψυγμένα μπιφτέκια λαχανικών; Την αντίδραση των σουβλατζίδων όταν ζητάτε «ένα χωρίς κρέας»; Την έλλειψη φαντασίας όταν υπάρχουν τόσες επιλογές, τόσες δυνατότητες;

Αν είστε κρεατοφάγοι, προφανώς δεν τα έχετε βαρεθεί αυτά. Αλλά σας προσκαλώ να συνεχίσετε το διάβασμα.

Το Κουντουριώτικο φτιάχνει σουβλάκια (πίτες κανονικές, κυπριακές και γίγας) όπου βάζει ψητά μανιτάρια, χαλούμι ή και τα δύο μαζί σε ένα λαχταριστό combo που έχουν βαφτίσει «οικολογικό» μιξ.

Εδώ μπορείτε να αποφύγετε την ντροπή που συνήθως συνοδεύει μια παραγγελία ένος «οικολογικού» ή «ορφανού» -- και, μεταξύ μας, πάντα το έβρισκα αστείο ότι το οικολογικό και το ορφανό σουβλάκι περιγράφουν το ίδιο πράγμα, με αυτόν τον τρόπο δημιουργώντας την εύλογη σύγκριση μεταξύ της φρίκης της απώλειας των γονέων και της τραγωδίας του να... σέβεσαι τη φύση.

Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ το κρέας του αλλά φίλοι μου έχουν πει ότι είναι επίσης καλό.

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα ως το καλύτερο σουβλάκι στο Κουκάκι, και όχι μόνο επειδή προσφέρει αυτή την ασυνήθιστη ποικιλία για τους χορτοφάγους ανάμεσα μας. Πάρτε ένα γίγας οικολογικό μιξ και θα με θυμηθείτε.

Τελευταία συμβουλή: κάποια στιγμή κάνανε και σουβλάκι με τοματοκεφτέδες. Νομίζω τα έχουν σταματήσει, αλλά ρωτήστε, δεν χάνετε τίποτα.

Το Κουντουριώτικο
Πλατεία Κουντουριώτου 3, Κουκάκι
Δευτέρα - Σάββατο
 

Περισσότερα από τα αγαπημένα spots του Δημήτρη στο Spotted by Locals Athens

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.