Κακοφωνίξ calling

Κακοφωνίξ calling

Ψάχνεις στα στενά των Αγ. Αναργύρων το σπίτι του Κακοφωνίξ. Στέκει εκεί, μαγικά δυσεύρετο, τριάντα χρόνια, παρέα με δρυΐδες, ξωτικά και λοιπά στοιχειακά να λικνίζονται 
σε ρυθμούς soul, funk, jazz, post punk, rock n roll, indie, new wavepunk, rock, electro, garage, reggae αλλά και 60s.

 

Το μπαρ στεγάζεται σε παλιό σπίτι δίνοντας σου μια αίσθηση χαλάρωσης και οικειότητας με το χώρο. Η διαρρύθμιση είναι απλή, με εικαστικές πινελιές και λεπτομέρειες που αφήνουν το στίγμα τους.
Το graffiti που κοσμεί τον τοίχο και σε εντάσσει στο πνεύμα υπογράφεται από τον γνωστό Μπαλινέζο street artist WD- Wild Drawing.

 Ο Κακοφωνιξ διαθέτει δυνατή κάβα, όλα τα ποτά είναι καθαρά και str8, με ποικιλία μπύρας βαρελιού και κουτιού, special whiskeys και πολλές επιλογές για συνοικιακό μπαρ. Με πολλά και διαφορετικά events όπως το Vespophrenia Party αλλά και το καθιερωμένο Πρωτοχρονιάτικο party με finger food και όλους τους residents djs του μαγαζιού να περνούν από τα decks, για το καλό, με lives και dj sets απόBrother culture, Kabanjak (Ancient Astronauts), Ray Lugo(KoKolo), Dogu (Ancient Astronauts), Timewarp, PanamaCardoon, Anna Mystic, Social End Products, Appalachian Cobra Worshipers, John Kennedy, 33 Recordings και πολλούς ακόμα, η Χριστίνα και ο Ξενοφών διατηρούν την ταυτότητα του μαγαζιού αναλλοίωτη και τα επίπεδα των μουσικών ακουσμάτων υψηλά.

 

Για το χειμώνα, βολέψου δίπλα στο τζάκι και δοκίμασε χειροποίητη sangría από παλιά αυθεντική ισπανική συνταγή.
Για το καλοκαίρι, προτίμησε την αυλή με τη δροσιά που απλόχερα προσφέρει.
Ανοίγει από τις 6 το απόγευμα. Καφές και ροφήματα σερβίρονται άφθονα ως τις 9. Μετά, τη σκυτάλη παίρνουν αλκοολούχα φίλτρα και μαγικοί ζωμοί.

Κολοκοτρώνη 22, Αγ. Ανάργυροι
Tηλ.: 2102622288
https://www.facebook.com/kakofonixbar