Η νέα άφιξη στο Θησείο: The Underdog!

Η νέα άφιξη στο Θησείο: The Underdog!

Θυμάσαι εκείνο το κουίζ με τις πόρτες..; «Βλέπεις μπροστά σου μια κόκκινη, την ανοίγεις»;
Την ανοίγεις, την ανοίγεις…και με μιας βρίσκεσαι σε έναν χώρο, με μιαν άλλη ατμόσφαιρα, ομορφιά κι αέρα. Αέρα σαν και αυτόν του νεοκλασικού όπου στεγάζεται. Έναν χώρο που δημιούργησε ο Τάσος Δεληχρήστος, καινούργιο και ιδιαίτερο.

 


Και γιατί ιδιαίτερο;
Γιατί το σήμα κατατεθέν του είναι ένας σκύλος με πόδι μπουκαλομπύρας. Κανονικά δε θα έπρεπε να προστεθεί τίποτα μετά απ'αυτό!
Γιατί είναι καλαίσθητο, με μια ποικιλία σε κοκτέιλ από τον μετρ του είδους Χρηστο Χουσέα, που δε θα ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις. Για να μη μιλήσω για το στόχο των 50 διαφορετικών ετικετών μπύρας και μπερδευτούμε..!

Γιατί μπορείς να παρακολουθήσεις από κοντά την ιεροτελεστία παρασκευής φρεσκοκαβουρδισμένου καφέ και να τον πάρεις, συσκευασμένο πακέτο, σπίτι..αμ πως!
Γιατί έχει αυλή με αισθητική, όπως και ο υπόλοιπος χώρος άλλωστε, που ενδείκνυται για την εποχή..αν όχι τώρα, πότε;
Γιατί στο μενού υπάρχει η κατηγορία ‘’χωρίς γλουτένη’’ σε ποτά και αναψυκτικά.
Γιατί μπορείς να πας παρέα με τον τετράποδο φίλο σου αλλά και με το ποδήλατό σου..ναι,ναι!
Γιατί τα ράφια-καφάσια που φιλοξενούν τα ποτά παρέπεμψαν άλλους σε κάτι πειρατικό και ευφάνταστο και άλλους σε κατασκευή ‘’κάν΄το μόνος σου’’, που μας άρεσε πολύ.
Γιατί δε θα ξανακοροϊδέψεις τη φίλη σου που κάνει πειραματικούς συνδυασμούς με τον καφέ της.. βρήκαμε μέρος για espresso με tonic!
Πέραν από τα στοιχεία street art που υπάρχουν διάσπαρτα στους τοίχους, τα τραπέζια κοσμούν αυτοκόλλητα με το κεφάλι του Darth Vader.. θες ακόμα να συνεχίσω να γράφω λόγους;!
Κλείνοντας θα πω.. είναι πολυεπίπεδο!.. σαν εσάς!

 

The Underdog, Ηρακλειδών 8, Θησείο
21 3036 5393

https://www.facebook.com/Project.The.Underdog
http://www.underdog.gr/