Και ο μαραθώνιος brunch συνεχίζεται στο Clumsies!

Και ο μαραθώνιος brunch συνεχίζεται στο Clumsies!

Εδώ και δύο εβδομάδες το "The Clumsies" διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα γαστρονομικό φεστιβάλ με αποκλειστικό θέμα το Brunch.
Κάπως έτσι πέρασαν από την κουζίνα του οι σεφ 
Θάνος Φέσκος (27/9 - Sous Chef του εστιατορίου Hytra και ο επόμενος Sous Chef (από αρχές Οκτωβρίου) του εμβληματικού εστιατορίου Geranium της Κοπεγχάγης (2 αστέρια Michelin)) και Jean - Charles Métayer (4/10 - Chef de Cuisine του εστιατορίου Premier του Ξενοδοχείου Intercontinental Athens και ένας από τους πιο ταλαντούχους Γάλλους Chef).
Η απήχηση μεγάλη κι οι κριτικές εξαιρετικές! Γιατί όχι άλλωστε; Κανένα είδος φαγητού δεν είναι περισσότερο συνυφασμένο με το ποτό από το Brunch. Κανένα όμως άλλο είδους φαγητού δεν είναι ταυτόχρονα τόσο παραμελημένο ή αδικημένο. Υπάρχουν περιθώρια εξέλιξης ενός brunch;  Μπορεί το brunch να γίνει ταυτόχρονα δημιουργικό και ευφάνταστο ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα; Έτσι γεννήθηκε η ιδέα.
Ποιά ιδέα; Brunch reinvasion μέσα από την διοργάνωση ενός Sunday Brunch Festival! Η φιλόξενη κουζίνα του “The Clumsies” θα παραχωρείται σε ένα διαφορετικό guest chef κάθε Κυριακή, ο οποίος θα παρουσιάζει ένα brunch menu της δικής του έμπνευσης. Κάθε Κυριακή λοιπόν και ένας διαφορετικός Chef, κάθε Κυριακή και ένα διαφορετικό brunch menu, το οποίο και θα σερβίρεται από τις 12 μ.μ. έως και τις 6 μ.μ. Ταυτόχρονα, το Bar του “The Clumsies” θα ετοιμάζει τα ιδανικά συνοδευτικά ποτά για την περίσταση: different flavored Virgin Bloody Mary’s, non alcohol beverages, Smoothies, e.t.c.
Τις Κυριακές που μας έρχονται αναμένουμε τα εξής:
11 Οκτωβρίου - Cookoovaya’s chefs team: Η ομάδα των Chefs του εστιατορίου Cookoovaya αναλαμβάνει δράση.
18 Οκτωβρίου - Αλέξης Τσιοτίνης: Ιδιοκτήτης και Chef του γαστρονομικού εστιατορίου CTC (Σίτιση), 1ο βραβείο Γαστρονομίας στην κατηγορία Μεσογειακή κουζίνα για Chef κάτω των 30 ετών.

Η λίστα με τους σεφ, παραμένει μεγάλη πάντως! Αναμένουμε ακόμη τους: Παναγιώτης Γιακαλής, Χρόνης Δαμαλάς, Δημήτρης Κατριβέσης, Στέφανος Κολιμάδης, Δημήτρης Κοπαράνης, Ανδρέας Λαγός, Τάσος Μαντής, Σταμάτης Μαρμαρινός, Μιχάλης Νουρλόγλου, Γκίκας Ξενάκης, Μαριλού Παντάκη και Δημήτρης Σταμούδης. Επομένως…stay tuned για τις ανακοινώσεις των menu!

Για την συμμετοχή σας τις ημέρες του Festival θα απαιτηθεί κράτηση. Δηλώστε το ενδιαφέρον σας στο τηλ. 6971978948.

The Clumsies - Πραξιτέλους 30, Αθήνα

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.