The Perfect 11! The Perfect escape room!

 The Perfect 11! The Perfect escape room!

Άλλο ένα δωμάτιο απόδρασης; Ή μήπως όχι;

Πρωτοεμφανίστηκαν στην πόλη εδώ και τουλάχιστον πέντε χρόνια και έδωσαν νέα διάσταση στη λέξη διασκέδαση.
Οι παρέες πειραματίζονται ως προς τις δεξιότητες, τις ικανότητες, τις γνώσεις , τα ταλέντα τους ενώ πρέπει να συνεργαστούν αποτελεσματικά για να αποδράσουν με το χρόνο να μετρά αντίστροφα. Για κάποιους έγινε εθισμός!
Στην Αθήνα μόνο, αυτή τη στιγμή λειτουργούν περισσότερα από 200 escape rooms με εντυπωσιακή θεματική ποικιλία, χώρους και σενάρια. Ανάμεσά τους και το The Perfect 11, το οποίο εισάγει ένα διαφορετικό, μοναδικό concept.

To Perfect 11 βγαίνει στους δρόμους του αγαπημένου κέντρου, μπλέκει την καθημερινότητα με το σενάριο και καταλήγει σε ένα κρησφύγετο-έκπληξη.

 

Πρόκειται για μια εμπειρία ληστείας. Λάφυρο ένα σπάνιο διαμάντι που βρίσκεται στα χέρια ενός πληρωμένου δολοφόνου. 
Μιάμιση ώρα στην ευρύτερη περιοχή του Ψυρρή λύνοντας γρίφους, παιχνίδια λογικής και παρατηρητικότητας, αποσπώντας (καθόλου αθώα) αντικείμενα και πληροφορίες που θα σε οδηγήσουν στο στόχο. Αλήθεια πόσο καλά ξέρεις τα σημεία του κέντρου ώστε να μη χάσεις χρόνο;

 

Και αφού καταλήξεις στο χώρο που βρίσκεται το διαμάντι  -ένα εντυπωσιακό σκοτεινό διαμέρισμα ή μήπως σκηνικό ταινίας;!-  το παιχνίδι παίζεται σε άλλη διάσταση.
Το σπίτι προστατεύεται από μία σειρά συστημάτων ασφαλείας τα οποία πρέπει να απενεργοποιηθούν για να υπάρξει πρόσβαση στη μυστική κρύπτη. Συναγερμοί που ενεργοποιούνται από αισθητήρες κίνησης, laser, αισθητήρες ήχου είναι μερικά μόνο από τα εμπόδια που θα συναντήσεις για να πάρεις στα χέρια σου τον πολύτιμο λίθο. Εξίσου εντυπωσιακά τα εργαλεία που έχεις στη διάθεσή σου και οι δοκιμασίες που εξιτάρουν.
Μην ξεχαστείς και σκεφτείς πως είναι απλά ένα παιχνίδι. Χρειάζεται να ενσωματωθείς στο σενάριο, αλλιώς κινδυνεύεις...

 

Αν τυχόν δεν το κάνεις εξ αρχής, οι συνεργάτες του ''εγκλήματος" φροντίζουν μέσα από ρόλους έκπληξη, να το βιώσεις σαν πραγματικότητα. Θα τα καταφέρεις; Θα φτάσεις στο διαμάντι;
Ο χρόνος περνάει, τα πάντα μπορούν να συμβούν...

 

Εσύ θα κλέψεις το διαμάντι, όμως το Τhe Perfect 11 κλέβει τις εντυπώσεις!

The Perfect 11
www.theperfecteleven.com
facebook.com/pg/theperfectelevengr
Kρατήσεις: +30 6946577886