Ζήσης Ρούμπος και Opening Act: Σαρακατσάνης, Μπούρας, Σπηλιόπουλος

Ζήσης Ρούμπος και Opening Act: Σαρακατσάνης, Μπούρας, Σπηλιόπουλος

Ο Ζήσης Ρούμπος ξεκίνησε με την Πόζα Μηδέν του στο θέατρο Άβατον και έχει ακόμα δύο Παρασκευές (20/10 και 27/10). Είναι στα όρια του sold out για αυτό διαλέξτε την καλύτερη πόζα σας και κλείστε έγκαιρα το εισιτήριό σας.

Εμείς σας παρουσιάζουμε τους τρεις stand up comedians που σύμφωνα με τον Ζήση και έγκυρες πληροφορίες «δέχθηκαν να ανοίξουν την παραστασή μου με την απειλή όπλου». Enjoy!

Γιάννης Σαρακατσάνης:

 

 

 

«Ο μόνος τρόπος να συνυπάρξεις κωμικά με το Ζήση Ρούμπο είναι να κάνεις opening act! Δηλαδή, να βγεις πριν από αυτόν. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα σε φάει η τεράστια, ασταμάτητη ενέργειά του. Όταν ο Ζήσης ανεβαίνει στη σκηνή είναι σαν σούπερ ήρωας που ενεργοποεί την υπερδύναμή του. Και οτιδήποτε ξεστομίζει σε κάνει να ξεκαρδίζεσαι στα γέλια».

 

 

 

 

 

 

Κωνσταντίνος Μπούρας Μπαϊμάκος

 

«Το να ανοίγεις την παράσταση του Ζήση είναι:
α) μεγάλη χαρά, γιατί ο Ζήσης εκτός από κωμικάρα είναι και ατομάρα.
β) ξεκάθαρο σημάδι ότι πάει γυρεύοντας.
Αυτά».

 

 

 Άγγελος Σπηλιόπουλος:

 

«Το opening act σε παράσταση του Ζήση δεν ξέρω αν χρειάζεται καθώς ο άνθρωπος έχει φοβερή ενέργεια και σε ζεσταίνει αμέσως, αλλά θα είναι μεγάλη μου τιμή να πω αστεία πριν το "Πόζα Μηδέν", θα γίνει χαμός!»

 

Και μην ξεχνάμε #strikeapose?not!  και βιντέακι να πάρετε γεύση αν δεν «ψηθήκατε» ήδη:


 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.