Η Tango with lions στο deBόp!

Η Tango with lions στο deBόp!

Λίγα λόγια από την Tango with Lions μερικές μέρες πριν το live της Αισθηματικής Αγωγής vol. II , το Σάββατο 21 Ιανουαρίυ στο Gagarin, όπου θα συμμετέχει μαζί με τους Τα Παιδιά της Παλαιότητας, Melentini και Λάμδα!

Enjoy!

Ποιο είναι το θέμα της δεύτερης Aισθηματικής Αγωγής;

Οι μουσικές ονειροφαντασίες στην καρδιά της πόλης! Θέλω να πιστεύω!

Η Tango with Lions τι ιδιαίτερο θα μοιραστεί με το κοινό της σε αυτό το live;

Σε αυτό το live θα μοιραστώ, μαζί με την αγαπημένη μπάντα μου, τραγούδια από τoν καινούργιο μου δίσκο “you.me.” που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο από την Inner Ear Records, όπως και τραγούδια από τους προηγούμενους δίσκους. Θα παίξουμε τα συναισθηματικά φορτισμένα τραγούδια που βοηθάνε στην αισθηματική αγωγή και ένα τραγούδι έκπληξη που δεν το έχω ερμηνεύσει ποτέ live.

Πώς η μουσική μπορεί να επιφέρει την απαραίτητη ‘συναισθηματική αγωγή’ και ποια είναι τελικά αυτή η αγωγή;

Πέρα από την συναισθηματική διαπαιδαγώγηση που προσφέρει η μουσική και η τέχνη εν γένει, μήπως είναι και αγωγή/φάρμακο, μέθοδος αποκατάστασης της ψυχικής υγείας! Η μουσική, επειδή είναι ένας μη χώρος συναισθηματικής συνάντησης που μας φέρνει πιο κοντά, μας βοηθάει να κατανοούμε σε βάθος πτυχές των ανθρωπίνων συναισθημάτων που δεν μπορούμε να περιγράψουμε ακριβώς με λόγια.

Τι σας εμπνέει να δημιουργήσετε; Από τι αντλείτε τα περισσότερα ερεθίσματα που έπειτα γίνονται τραγούδια;

Από βιβλία, εικόνες, ταξίδια, εμπειρίες με ανθρώπους, ταινίες, τραγούδια άλλων, από εσωτερικές συγκρούσεις, αναμνήσεις, στιγμές διαύγειας ή παρατεταμένες περιόδους θλίψης.

 

Το νέο σας άλμπουμ ‘you.me.’ κυκλοφόρησε πρόσφατα. Πώς το αγκάλιασε το κοινό;

Μέχρι στιγμής πολύ ζεστά και χαίρομαι πολύ. Είναι μια δουλειά πολύ ξεχωριστή για μένα, δουλέψαμε πολύ με τον παραγωγό του δίσκου Βασίλη Ντοκάκη και οι παρουσιάσεις δίσκου που έγιναν τον προηγούμενο μήνα είχαν πολύ όμορφες στιγμές με το κοινό!

Ποια εξέλιξη παρατηρείτε στον εαυτό σας ως συνθέτρια από την αρχή της καριέρας σας έως και σήμερα; Τι ‘αποκηρύσσετε’ και τι ‘κρατάτε’ ακόμη;

Προσπαθώ να κρατάω την αυθεντικότητα στην έκφραση, δηλαδή να μην επηρεάζομαι από το τι στυλ θα ακουστεί πιο πολύ ή τι μουσικό ύφος θα τραβήξει περισσότερο το κοινό. Προτιμώ να γράφω μουσική και στίχους με τρόπο που να ικανοποιεί πρώτα την ανάγκη μου για έκφραση και την μουσική αισθητική μου και με τρόπο που να μπορεί το περιεχόμενο να επικοινωνήσει με το κοινό -μάλλον το ένα προκαλεί το άλλο!

 

 

 

 

 

 

 

Όλες οι πληροφορίες για τη συναυλία εδώ

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.