Η μεταμόρφωση της Μαρίας Κίτσου σε Άννα Πυλαρινού για το Cosmic Candy, διά στόματος Ρηνιώς Δραγασάκη

Η μεταμόρφωση της Μαρίας Κίτσου σε Άννα Πυλαρινού για το Cosmic Candy, διά στόματος Ρηνιώς  Δραγασάκη

H βραβευμένη ταινία της Ρηνιώς Δραγασάκη, Cosmic Candy, ξεκινά τις προβολές της στο Άστορ, στις 30 Ιανουαρίου (περισσότερα εδώ).

Εμείς στο deBόp, συναντήσαμε την Ρηνιώ και μας αποκάλυψε για τα μάτια σας μόνο, την μεταμόρφωση της ηθοποιού Μαρίας Κίτσου, στην πρωταγωνίστρια της ταινίας «Άννα Πυλαρινού», μια μοναχική και ιδιόρρυθμη ταμία σουπερμάρκετ που αναγκάζεται να πάρει υπό την προστασία της το δεκάχρονο κορίτσι του διπλανού διαμερίσματος, ύστερα από την μυστηριώδη εξαφάνιση του πατέρα του...

Απολαύστε την!

Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΙΤΣΟΥ ΣΕ ΑΝΝΑ ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ

Φωτογραφίες από την προετοιμασία της ταινίας Cosmic Candy

Η Άννα Πυλαρινού είναι μια γυναίκα 32 χρονών που έχει κλειστεί στον εαυτό της. Από τότε που πέθανε ο πατέρας της έχει περιορίσει την ζωή της στο σπίτι της και στο σουπερμάρκετ που δουλεύει σαν ταμίας.

Παθαίνει συχνά κρίσεις πανικού και άγχους και προτιμάει να περνάει τον χρόνο της τρώγοντας καραμέλες Cosmic Candy πάρα να συναναστρέφεται με ανθρώπους. Είναι φοβισμένη, μόνη και ατσούμπαλη, δεν ξέρει πως να συμπεριφερθεί, αλλά κάτω από αυτό το προσωπείο κρύβεται ένα κορίτσι με πολλά συναισθήματα και πολύ όμορφο εσωτερικό κόσμο.

Στην προετοιμασία της ταινίας δουλέψαμε πολύ την εξωτερική εμφάνιση αυτής της γυναίκας μαζί με την Μαρία Κίτσου.

Τι ρούχα φοράει; Πώς περπατάει; Πώς είναι τα μαλλιά της; Πόσο ατημέλητη είναι; Πόσο έχει καταπιέσει την σεξουαλικότητά της; 

Μέσα από πάρα πολλές δοκιμές, αρχίσαμε σιγά σιγά να βρίσκουμε αυτό που ψάχναμε. Μαλλιά πάντα πιασμένα, ρούχα σχεδόν εφηβικά σε παστέλ χρώματα και στάση σώματος αμυντική αυτή είναι η Άννα Πυλαρινού η πρωταγωνίστρια της ταινίας Cosmic Candy.

Φωτογραφίες από την προετοιμασία της ταινίας Cosmic Candy

 

Σκηνή από την ταινία Cosmic Candy
Σκηνή από την ταινία Cosmic Candy


Η ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

Σχέδια της ενδυματολόγου Αλκ. Μάμαλη από την ταινία Cosmic Candy

Το σουπερμαρκετ είναι ένας χώρος πολύχρωμος και συνθετικός.
Εκεί η Άννα νιώθει ασφάλεια και επιμένει να φοράει την παλιά της στολή.

Σκηνή από την ταινία Cosmic Candy
Σκηνή από την ταινία Cosmic Candy


Η ΑΝΝΑ ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΗΡΩΙΔΑ
ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ

Σκηνή από την ταινία Cosmic Candy

 

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ:

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.