Ένα μουσείο φλίπερ στην Αθήνα | [VIDEO]

Δεν είναι πολύς ο καιρός που έχει ανοίξει κι επειδή τα δημοσιεύματα που ήδη έχουν γίνει για αυτό μας κέντρισαν το ενδιαφέρον, πήραμε την κάμερα (και την Χριστίνα!) «παραμάσχαλα» και πήγαμε να κάνουμε βίντεο για να δώσουμε μια πρώτη εικόνα σε όσους δεν το έχουν επισκεφθεί!

Το Athens Pinball Museum είναι ένα μουσείο φλίπερ -το πρώτο στην Ελλάδα και ένα από τα λίγα παγκοσμίως- και βρίσκεται στην περιοχή της Ακρόπολης! Στο χώρο του θα βρείτε μια τεράστια συλλογή από φλίπερ, τα οποία έχουν συλλεγεί  από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, έχουν αποκατασταθεί πλήρως και μας περιμένουν να τα χαρούμε. Ο κερματοδέκτης των παιχνιδομηχανών απουσιάζει -ευτυχές γεγονός!- οπότε μπορεί κανείς να ξεχαστεί εκεί μέσα για ώρες παίζοντας και ξαναπαίζοντας το κάποτε απαγορευμένο(!) παιχνίδι.

Δες το βίντεο για να γνωρίσεις τον Πάνο και τη Χρυσάνθη, τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από το μουσείο αυτό!

Επιμέλεια βίντεο: Χριστίνα Φακίνου (@christina_fkn)

Ιωάννα Γεωργιτσέα

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.