Συνέντευξη με τον Asaf Avidan [VIDEO]

Συνέντευξη με τον Asaf Avidan [VIDEO]

Μια μέρα πριν τη συναυλία του στο Μέγαρο Μουσικής, ο Asaf Avidan μας υποδέχτηκε με κεράσματα στο ξενοδοχείο του και μας άφησε να τον «αγγίξουμε». Του αλλάξαμε θέση δύο φορές και τον απασχολήσαμε περισσότερη ώρα από όση είχαμε υπολογίσει, αλλά εκείνος καθόταν απέναντί μας χαμογελαστός και ανοιχτός, έτοιμος να απαντήσει σε κάθε μας ερώτηση. Κουβαλάει -μάλλον πάντα- μια μελαγχολία, αλλά το χαμόγελό του είναι ζεστό, τα μάτια του φωτεινά και η διάθεσή του φιλική. Ήταν από την πρώτη στιγμή, χαλαρός και ευδιάθετος και κάπως έτσι χαλαρώσαμε κι εμείς και απολαύσαμε την παρέα του. Κυριολεκτικά, απολαύσαμε την παρέα του. Φύγαμε από το ξενοδοχείο ανάλαφροι και χαμογελαστοί σε μια μέρα ηλιόλουστη!

Απολαύστε τον κι εσείς.Ευχαριστούμε θερμά την Χριστίνα Φακίνου (facebook@christina_fkn • Instagram) για την επιμέλεια του video.

Ιωάννα Γεωργιτσέα

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.