Βρεθήκαμε στο live των Bobya Cottisha στο Six Dogs και τους αγαπήσαμε και άλλο

Βρεθήκαμε στο live των Bobya Cottisha στο Six Dogs και τους αγαπήσαμε και άλλο

Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις ανθρώπους που δε σταματούν να γεννούν νέες ιδέες, νέες δημιουργίες και να αναζητούν τον δρόμο τους μέσα από αυτά που ενώνουν τους ανθρώπους, όπως η μουσική. Έτσι, το Σάββατο 30 Απριλίου, βρεθήκαμε στο Six Dogs, που κινούνται σε indie pop και neo - soul μονοπάτια. Φυσικά, οι λόγος αφορά την Kalli, που βρίσκεται στο δυναμικό της Fortune Cut και τους Bobya Cottisha, που βρίσκονται στο δυναμικό της Mellowsophy.

Ένα ανοιξιάτικο βράδυ, λοιπόν, το πρόγραμμα στο Six Dogs ξεκίνησε με την αιθέρια Kalli και την μπάντα της, που σκόρπισε τον δροσερό της αέρα, σε ένα warm up, που μοιάζει ιδανικό για τους Bobya Cottisha. Με γκρουβάτες μελωδίες και τραγούδια που μιλούν για τον έρωτα και τις παγίδες του, η Kalli κατέκτησε τον χώρο και οργάνωσε μια performance, όπου οι καταβολές της ήταν διάχυτες, εμφανείς και ζέσταναν το κοινό, τόσο ώστε να ανυπομονούμε να την ακούσουμε ξανά σύντομα και για περισσότερη διάρκεια.

 

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη παρέλαβαν οι Θεσσαλονικείς "Bobya Cottisha", οι οποίοι από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους, εν μέσω lockdown, φαίνεται να παρασέρνουν κοινό και μέσα σε ένα κύμα που ολοένα και μεγαλώνει. Γεμάτοι με ενέργεια, χρώματα, χορό, χημεία, μουσικό δέσιμο και εκλεκτούς καλεσμένους (Aki Rei και Bad Heart, που προέρχονται επίσης αμφότεροι από τη Mellowsophy) έπαιξαν κομμάτια από το πρώτο album τους (For Breakfast), το δεύτερο που κυκλοφόρησε πρόσφατα (Lunch Break) και αγαπημένες τους διασκευές. Αν και το σχήμα έχει αποδείξει ότι καταφέρνει και θέλει να κινείται ανάμεσα σε σύγχρονα ρεύματα που συνδυάζουν indie, r&b, hip hop και soul στοιχεία, η ατμόσφαιρα γέμισε τόσο από τις εξαίσιες ενορχηστρώσεις και τα synths, που ο ήχος των Daft Punk και μιας παραπάνω ηλεκτρονικής αύρας, ήταν κάτι που ώθησε το κοινό να χορέψει και να τραγουδήσει χωρίς σταματημό. Το μέλλον είναι ορθάνοιχτο και εμείς περιμένουμε πώς και πώς για να κουνηθούμε ξανά με τα κομμάτια τους!

Η λίστα διαμορφώθηκε ως εξής : 

For Breakfast

Melody

Levitating (Dua Lipa cover)

The Journey to Dreamcream

Casio (Jungle cover)

Sofa

Phonecall

Juice (Lizzi cover)

Pretty please (Dua Lipa cover)

I'm fine

Watermelon sugar (Harry Styles cover) 

Blue Hawaii (Aki Rei cover)

Night Before

Once or Twice (Bad Heart cover)

Everything

Colors (Black Pumas cover)

Lunch Break

Skate (Bruno Mars cover)

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.