Τι γίνεται στο Bob theatre festival εδώ και 4 μέρες;

Τι γίνεται στο Bob theatre festival εδώ και 4 μέρες;

Από τη Δευτέρα 4 Μαΐου παρακολουθούμε σε τακτική βάση το Bob theatre festival στο BIOS! Οι εντυπώσεις μας είναι οι θετικότερες. Ο χώρος σφύζει από ζωή, νιάτα και δημιουργία. Νέοι άνθρωποι παρουσιάζουν τη δουλειά τους, σε ασφυκτικά sold out θεάματα, πηγαινοέρχονται, χαμόγελα πλανώνται στην ατμόσφαιρα, η ομάδα των Abovo, παρόλο το τρέξιμο που χρειάζεται να κάνουν σε καθημερινή βάση, είναι παντού παρούσα, τα μέλη της εξαιρετικά φιλόξενα και πάντα βοηθάνε στα πάντα... 

 

Όλα κυλούν ομαλά... Η Βάσω με μια κάμερα κάνει το βιντεάκι της κάθε μέρας, ηθοποιοί, μουσικοί, ερασιτέχνες και μη, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Ο κόσμος συμμετέχει, ψηφίζει, στο θεσμό πια του scratch night, πίνει τον καφέ του, γνωρίζεται με άλλο κόσμο... Υπάρχει πάντα η ταράτσα για χαλάρωση και ποτάκι. Τιμώμενο πρόσωπο ο εξαιρετικός -εδώ και χρόνια- Κώστας Γάκης! Είναι πολλά... Δείτε το πρόγραμμα και θα καταλάβετε! 

 

Κι ακόμα δεν έχει τελειώσει... Διότι όταν τελειώσει θα το ακούσει όλη η πόλη. Στο BIOS θα παρουσιαστούν εναλλακτικά σκυλάδικα πράγματα, περίεργες καταστάσεις... Ανυπομομονούμε να πάμε σήμερα, αύριο και μεθαύριο... Μη σας πω ανυπομονούμε από φέτος για του χρόνου!!!

 

https://www.facebook.com/BobTheatreFestival?fref=ts

http://www.bobfestival.gr/programme.html

Πάρτε μια γεύση:

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.