Τι γίνεται στο Bob theatre festival εδώ και 4 μέρες;

Τι γίνεται στο Bob theatre festival εδώ και 4 μέρες;

Από τη Δευτέρα 4 Μαΐου παρακολουθούμε σε τακτική βάση το Bob theatre festival στο BIOS! Οι εντυπώσεις μας είναι οι θετικότερες. Ο χώρος σφύζει από ζωή, νιάτα και δημιουργία. Νέοι άνθρωποι παρουσιάζουν τη δουλειά τους, σε ασφυκτικά sold out θεάματα, πηγαινοέρχονται, χαμόγελα πλανώνται στην ατμόσφαιρα, η ομάδα των Abovo, παρόλο το τρέξιμο που χρειάζεται να κάνουν σε καθημερινή βάση, είναι παντού παρούσα, τα μέλη της εξαιρετικά φιλόξενα και πάντα βοηθάνε στα πάντα... 

 

Όλα κυλούν ομαλά... Η Βάσω με μια κάμερα κάνει το βιντεάκι της κάθε μέρας, ηθοποιοί, μουσικοί, ερασιτέχνες και μη, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Ο κόσμος συμμετέχει, ψηφίζει, στο θεσμό πια του scratch night, πίνει τον καφέ του, γνωρίζεται με άλλο κόσμο... Υπάρχει πάντα η ταράτσα για χαλάρωση και ποτάκι. Τιμώμενο πρόσωπο ο εξαιρετικός -εδώ και χρόνια- Κώστας Γάκης! Είναι πολλά... Δείτε το πρόγραμμα και θα καταλάβετε! 

 

Κι ακόμα δεν έχει τελειώσει... Διότι όταν τελειώσει θα το ακούσει όλη η πόλη. Στο BIOS θα παρουσιαστούν εναλλακτικά σκυλάδικα πράγματα, περίεργες καταστάσεις... Ανυπομομονούμε να πάμε σήμερα, αύριο και μεθαύριο... Μη σας πω ανυπομονούμε από φέτος για του χρόνου!!!

 

https://www.facebook.com/BobTheatreFestival?fref=ts

http://www.bobfestival.gr/programme.html

Πάρτε μια γεύση: