Στο θέατρο Άλφα.Ιδέα «Θα σε πάρει ο δρόμος»

Στο θέατρο Άλφα.Ιδέα «Θα σε πάρει ο δρόμος»

Πόσες φορές έκανες σχέδια, τα οποία όμως ανέτρεψε η ζωή; Πόσες φορές ένιωσες πως πνίγεσαι στη ζωή; Ο Σάκης Σερέφας γράφει για όλους εκείνους που η ζωή τους διέψευσε πανηγυρικά. Γράφει για εκείνη τη γυναίκα που έβλεπε τα τρένα να περνούν, τον άνδρα που χάθηκε μέσα σ’ ένα σουπερμάρκετ για πάντα, την άλλη γυναίκα που την ενοχλούσαν οι πλάτες κι οι μύγες, αλλά και για τον άλλο άνδρα, τον ρεσεψιονίστ του ξενοδοχείου, που έβλεπε μέσα από βαλίτσες και κρυφές κάμερες. Και για άλλους πολλούς. Που όλους τους πήρε ο δρόμος.

Σουρεάλ στιγμές καθημερινής τρέλας. Αυτό είναι το «Θα σε πάρει ο δρόμος». Άνθρωποι μόνοι μέσα σ’ ένα αστικό περιβάλλον-φυσικό και κοινωνικό- που τους «τρώει». Κάποιοι βρίσκουν διαφυγή, άλλοι όχι.

Ο Γιάννης Δρακόπουλος κι η Λένα Γιάκα καταφέρνουν σε όλη τη διάρκεια της παράστασης κάτι μοναδικό- να μεταφέρουν την ιλαροτραγωδία των ηρώων που υποδύονται. Απολαυστικότατοι σε όλες τους τις σκηνικές εκδοχές.

Αν ανήκετε κι εσείς στην κατηγορία των ανθρώπων που στη ζωή τους ήρθε ένα ζόρι, να το δείτε.

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση εδώ

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.