Περπατήσαμε το Open Walk Athens #6

Περπατήσαμε το Open Walk Athens #6

Την ομάδα των Ατενίστας τη γνώρισα το φθινόπωρο του 2010. Με είχε συνεπάρει ο ενθουσιασμός τους και είχα εμπλακεί στις δραστηριότητές τους για ένα διάστημα.

Τα τελευταία χρόνια, παρακολουθώ ανελλιπώς τις δράσεις τους και συμμετέχω σε ορισμένες -όπως ήταν το Open Walk Athens, την Κυριακή 10 Απριλίου.

Η ιδέα των Open Walks είναι να γνωρίσουμε την Αθήνα. Η συγκεκριμένη βόλτα, είχε στόχο να γνωρίσουμε την πόλη μας «από μέσα». Μπήκαμε σε κτίρια που συνήθως είναι κλειστά στο κοινό, και ανακαλύψαμε μια διαφορετική Αθήνα, την οποία συνήθως προσπερνάμε βιαστικά.

Υπολογίζεται ότι η συμμετοχή την ημέρα εκείνη ξεπέρασε τα 10.000 άτομα -και πραγματικά, όπου κι αν κοίταζα, υπήρχε ένα τουλάχιστον άτομο με τον χάρτη στο χέρι.

Περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο Open Walk Athens!

 
 

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

Βανέσσα Φουντούλη

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.