Ο Βασίλης Ράλλης κυκλοφόρησε το νέο δίσκο του «Χωρίς εισιτήριο»

Ο Βασίλης Ράλλης κυκλοφόρησε το νέο δίσκο του «Χωρίς εισιτήριο»

Ο Βασίλης Ράλλης πειραματίζεται για πρώτη φορά σε διαφορετικά μουσικά είδη, με στοιχεία hip-hop, rap, rock, dubstep και reggae. Μια προσωπική αποτύπωση της εποχής που διανύουμε, σε στίχους και μουσική του Βασίλη Ράλλη και με πολλούς συνοδοιπόρους στο ταξίδι αυτό. 

Ο Βασίλης δοκιμάζει κάτι καινούριο μουσικά, «ακουμπάει» τη hip hop κουλτούρα μέσω της rap, ενισχύοντας την προσπάθεια αυτή και με άλλα μουσικά είδη που αγαπάει να ακούει. «Χωρίς εισιτήριο» σε μια περίοδο που μείναμε με τα εισιτήρια στα χέρια, περιμένοντας να δούμε πότε και με ποιες προϋποθέσεις θα τα χρησιμοποιήσουμε ξανά. Οι στίχοι αποτυπώνουν την καθημερινότητά μας σε «σπιτικά κελιά», τις ανάγκες, τους προβληματισμούς αλλά και την κατάσταση που βιώνουμε συνολικά με τις απαγορεύσεις, την ανελευθερία, την κρατική καταστολή και τις εσωτερικές- ψυχολογικές διεργασίες που απασχολούν τους περισσότερους από εμάς, κάθε ώρα και στιγμή που παραμένουμε σε ένα σπίτι, χωρίς εισιτήριο για να ζήσουμε όπως ονειρευόμαστε.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά που μπορείτε να ακούσετε εδώ:

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.