Ο Pee Wee Ellis στο Gazarte

Ο Pee Wee Ellis στο Gazarte

Δεν υπάρχουν και πολλά λόγια για να περιγράψεις τη live εμφάνιση ενός μουσικού σαν τον Pee Wee Ellis. Η άφιξή του και μόνο σε ένα χώρο όπως το Gazarte είναι σημαντική. H μουσική του διαδρομή γνωστή: Σαξοφωνίστας και συνθέτης, για πολλά χρόνια βασικός συνεργάτης της μπάντας του James Brown, με ένα τεράστιο ιστορικό σημαντικότατων συνεργασιών και μερικές από τις πιο γνωστές funk νότες να έχουν γραφτεί από το ίδιο. Φράσεις όπως ''Ο θεμελιωτής της funk'', φιγουράρουν εδώ και χρόνια δίπλα στο όνομά του.
Η βραδιά στο Gazarte αναμενόταν εκρηκτική και πραγματικά ήταν! Ο Pee Wee Ellis, με ένα μουσικό όργανο που ξέρει να χειρίζεται όσο λίγοι, σε μετέφερε κατευθείαν στην εποχή των '60s. Γύρω του το ιταλικό soul-jazz κουαρτέτο, Μob Pepper, να δίνουν την απαραίτητη soul/groοve αύρα που πραγματικά έκανε τη βραδιά μαγική. Η καλύτερη επιλογή για μια pre-christmas διάθεση!

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.