Ο Παύλος Παυλίδης & The B-Movies στο Piraeus 117 Academy [photo story]

Ο Παύλος Παυλίδης & The B-Movies στο Piraeus 117 Academy [photo story]

Ο Παύλος Παυλίδης μαζί με τους B-Movies [Τόλης Δεληγιάννης - μπάσο, Ορέστης Μπενέκας - πλήκτρα, loops, Δημήτρης Οικονόμου - τύμπανα, Αλέκος Βουλγαράκης - ηλεκτρική κιθάρα, Χρήστος Λαϊνάς - ηλεκτρική κιθάρα, synths] επέστρεψαν για τη φετινή τους εμφάνιση στο Piraeus 117 Academy. Το κλίμα ηλεκτρισμένο και ο χώρος ασφυκτικά γεμάτος από νωρίς. Η περσινή τους εμφάνιση στον ίδιο χώρο αποτέλεσε ορόσημο για τα συναυλικά δεδομένα της μπάντας και η ανυπομονησία ήταν διάχυτη στο κοινό...

Το φωτογραφικό υλικό είναι παραχώρηση του Ηλία Μωραΐτη- Elias Moraitis Photography - ElMo PhotoArt

 
 

Το 2ωρο σετ υπήρξε όπως πάντα ένα μουσικό flashback σε εποχές Ξύλινων Σπαθιών, την προσωπική δισκογραφία του Παύλου, νέα τραγούδια, ανάμεσά τους και το «Αλλιώτικο Παιδάκι», που το κοινό τραγούδησε μαζί με τον Παύλο λέξη λέξη αν και πολύ φρέσκο κομμάτι.

 

Η γνωστή ενέργεια του Παύλου και η εκρηκτική σκηνική του παρουσία αποτελούν πάντα ένα κράμα πολύ δυνατό στις ζωντανές τους εμφανίσεις, η θεατρικότητα, ο μοναδικός χορός του και η συνεχής αλληλεπίδραση με το κοινό, είναι αυτά τα χαρακτηριστικά που απογειώνουν το κλίμα ανάμεσα σε sing along, υψωμένα χέρια και χορό μέχρι τελικής πτώσεως.

 

Το φωτογραφικό υλικό είναι παραχώρηση του Ηλία Μωραΐτη- Elias Moraitis Photography - ElMo PhotoArt 

 
 
 

Δεν μπορώ ποτέ να βρω τα λόγια -κάποιες φορές και οι λέξεις είναι λίγες- για να περιγράψω το συναίσθημα που βιώνω σε κάθε live τους. Μπορώ να πω με βεβαιότητα όμως ότι θα τους παρακολουθώ για πάντα, με την ίδια χαρά και τρέλα που το κάνω έως σήμερα.

Οι φωτογραφίες σε αυτό το κείμενο αποτελούν το βασικό πυλώνα αποτύπωσης μιας ακόμα δυνατής και μαγικής βραδιάς και σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ηλία Μωραΐτη για την παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού (πλήρες υλικό θα βρείτε στο Elias Moraitis Photography - ElMo PhotoArt), τη δουλειά του οποίου φιλοξενούμε συχνά στο debop.gr και η οποία είναι πάντα ιδιαίτερη και υψηλής καλλιτεχνικής αξίας. 

Και φυσικά ευχαριστώ το Βασίλη Μπακατσή για όλα αυτά τα χρόνια....

 
 
 
 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.