Ο φανταστικός κόσμος του Stephen K Amos @Avaton International Comedy Festival

Ο φανταστικός κόσμος του Stephen K Amos @Avaton International Comedy Festival

Η πρώτη ημέρα του διεθνούς κωμικού φεστιβάλ που διοργανώνεται στο θέατρο Άβατον ξεκίνησε απολαυστικά από τον Αριστοτέλη Ρήγα και έκλεισε εντυπωσιακά από τον διεθνούς φήμης μαέστρο του feel good comedy mr Stephen K Amos! Περιμενάμε ανυπόμονα, καθως ήταν η πρώτη φορά που θα βλέπαμε stand up comedian από το εξωτερικό. 

Με την αμεσότητα, την φοβερή επικοινωνία του με το κοινό και τις τρελές και αστείες ιστορίες του, μας παρέσυρε σε ένα ασταμάτητο κρεσέντο γέλιου. Τον απολαύσαμε όσο τίποτα, πέσαμε κάτω από τα γέλια και πραγματικά διασκεδάσαμε (η γλώσσα δεν αποτέλεσε το παραμικρό εμπόδιο)! Το φεστιβάλ ξεκίνησε δυναμικά, τρέξτε να βρείτε εισιτήρια για να πεθάνετε από τα γέλια σε μια από τις επόμενες παραστάσεις. Για μια βδομάδα το Άβατον θα είναι το μέρος που τα πιο δυνατά και περίεργα γέλια μπορούν να ακουστούν εκκωφαντικά και να μην σε κοιτάξει λοξά κανείς για αυτό. 

Το debop.gr θα είναι εκεί και θα αναμεταδίδει...

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.