“Να δεις τι σου 'χω για μετά” | Πήγαμε στην Ακτή Πειραιώς

“Να δεις τι σου 'χω για μετά” | Πήγαμε στην Ακτή Πειραιώς

Πώς θα περιέγραφες μια ολοκληρωμένη νυχτερινή έξοδο σε μια live μουσική σκηνή;

Θα είχε εξαιρετικές ερμηνείες, γνώριμα παλιά αλλά και καινούρια τραγούδια, stand up comedy, παρεϊστικο κλίμα, μεγάλη διάρκεια;

Το πρόγραμμα της Ακτής Πειραιώς τα έχει όλα!

Οι πρωταγωνιστές της παράστασης δεν χρειάζονται συστάσεις. Ο μοναδικός Βασίλης Παπακωνσταντίνου ερμηνεύει υπέροχα τα αγαπημένα μας ροκ τραγούδια, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μας ταξιδεύει με τις δημιουργίες του, ο Δημήτρης Σταρόβας μοιράζει απλόχερα τις πιο αστείες ατάκες του και ο Γιάννης Ζουγανέλης, όπως πάντα, κάνει το δικό του show. Μαζί τους η Μιρέλα Πάχου, ο Steve Tesser και η Φρόσω Στυλιανού βάζουν τις δικές τους πινελιές στο μουσικό τοπίο ώστε να μην λείπει τίποτα.

 

Είναι μοναδική η αίσθηση, μέσα σε μία μόνο νύχτα, να μπορείς να βιώσεις όλα τα συναισθήματα.

Σ' αυτή τη μουσική σκηνή μπορείς να ερωτευτείς , να αγαπήσεις, να πενθήσεις, να επαναστατήσεις, να ταξιδέψεις, να μάθεις (μέσα από την αλήθεια της ποίησης), να αυτοσαρκαστείς, να γελάσεις και όχι μόνο...

Και σε κάθε εναλλαγή των σπουδαίων αυτών καλλιτεχνών στη σκηνή να περιμένεις με ανυπομονησία: “Να δεις τι σου 'χουν για μετά”!

Σπεύσατε!

 

 

Χριστίνα Κουτσιουμάρη

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.