Η Αγανάκτηση

Η Αγανάκτηση

Από τον ρομαντισμό στης εφηβείας στην ενηλικίωση.

Ένας φοιτητής βιώνει διάφορα «ψυχολογικά σοκ» μεταβαίνοντας από τον αισθηματικό κόσμο που μέχρι τώρα ζούσε ως έφηβος στην σκληρή πραγματικότητα.
Ο Μάρκους είναι ένας νεαρός Εβραίος ιδεαλιστής, ο οποίος στις αρχές του ’50 φεύγει από το Νιου Τζέρσεϊ για να σπουδάσει στο έγκριτο πανεπιστήμιο του Οχάιο. Εκεί τα πιστεύω του απέναντι στον έρωτα, την οικογένεια και τους πανεπιστημιακούς κανόνες θα δοκιμαστούν σκληρά, στον απόηχο του πολέμου της Κορέας.

Ο Logan Lerman στον ρόλο του πρωταγωνιστή, σε ένα από τα ομορφότερα σενάρια που γράφτηκαν για μια ιστορία διαφορετικής αγάπης, ενσαρκώνει με επιτυχία έναν νεαρό χαρακτήρα συνεπή στα πιστεύω του. 

Δεν αναμέναμε διαφορετική έκβαση του τέλους, μιας και πρόκειται ουσιαστικά για την επιβεβαίωση στο ρητό που λέει: “Για να μάθεις πραγματικά ποιον αγάπησες και ποιος σε αγάπησε, πρέπει να ακούσεις τις τελευταίες λέξεις που ψιθυρίζουν οι ψυχές πριν το τέλος”. 

Υπέροχο soundtrack που έγραψε ο Jay Wadley, που συνόδευε την ταινία και ταυτίστηκε πλήρως με το σενάριο.
 

 

 

Σύνταξη: #Omiros #BreakfastAtNeptune #ConiOnAir.

Coni-ΟnAir: Τhe Music Radio

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.